Passiu-ho bé i moltes Gràcies !!!!!!!!!!!!! Passiu-ho bé fins l'any vinent

Avui em passa pel cap la caçoneta de la Trinca "Passiu-ho bé"... I com cada any donarem l'adéu a unes festes un xic accidentandes (trist accident als Castellers de la Vila)  i esperarem a l'any vinent per tornar ha sentir... gralles, tabals.... musiqueta varia i gent que quan surts cap a la feina encara està de festa comentant la nit que porten de carrer en carrer i on poden trobar el millor mojito al millor preu!!!! 

Entrada pel Primer Premi pel Carrer Progés 
Aquesta tarda toca Correfocs i traca final .. l'endemà els veïns dels carrer ja començaran a pensar en la decoració del 2014..... jo de moment, començo a pensar i a preparar el mini que faré per les fotos de la nostra passeijada pel barri que ens  va agobiar per la quantitat de visitants que hi havia i la calor que feia !!!!!!
---
Hoy me pasa por la cabeza esa cancionilla de la Trinca titulada "Passiu-ho bé" (seria como hasta luego) ..... Y como cada año daremos el adiós a unas fiestas un poquito accidentadas (por el triste accidente de los Castellers de Gràcia)  y esperaremos el próximo año para escuchar... grallas, timbales... musiquita variada y gente que cuando sales hacia el trabajo aun está de fiesta comentando la noche que llevan de calle en calle y donde podemos encontrar el mejor mojito al mejor precio !!!!! 

L'altre entrada del Carrer Progrés 
Ésta tarde toca Correfocs y traca final.... mañana los vecinos de las calles ya empezarán a pensar en la decoración del 2014.... yo de momento, empiezo a pensar y preparar el mini que voy hacer para las fotos de nuestro paseo por el barrio que nos agobió por la cantidad de visitantes y la calor que hacía!!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

Maneres de posar orde..... Les Cintes

9 meses después .......

Ens estem coneixent......

La nostra botiga d'avui ....... La Diseñería