Tot investigant.....

Ahir a la tarda vaig tenir un d'aquells atacs de reorganitzar la meva scraprrom, i a part de deixar-ho pitjor del que estava i aquesta tarda continuar amb la colocació de papelotes i altres coses, el que veure es que solem acumular material i quan anem a fires o de compres llavors tenim el dubte si el tenim on no aquell color,i davant el dubte..... que fem..... doncs comprar-lo!!!
El pitjor de tot es que sempre fem servir els mateixos colors i no parem en pensar que tenim d'altres. Així que el tutorial-mostra que ha penjant el blog Amb Papers i Fils m'anirà a les mil meravelles perquè trobo que potser una solució pràctica per aquest problema. 

Us explico quina solució ens dona la Sara; la titula:  CARTA DE COLORS 
--
Ayer por la tarde tuve uno de esos ataques de reorganización de mi scraproom y, a parte de dejarlo peor de los que estaba y ésta tarde tener que continuar con la colocación de papelotes y otras cosas , me dí cuenta que solemos acumular material y cuando vamos a ferias o de compras  tenemos la duda si tenemos o no ése color.... y ante la duda.....  que hacemos.... pues.... comprarlo!!!!! 
Lo peor de todo es que siempre usamos los mismos colores y no nos paramos a pensar que tenemos otros. Así que el tutorial-muestra que nos ha colgado el blog Amb Papers i Fuils nos irá a las mil maravillas, ya que encuentro que quizá será una solucion practica para éste problema. 

Os cuento la solución que nos da Sara; la titula: CARTA DE COLORS 

A dins farem Separadors ons hi colocarem fulls amb mostres de les nostres tintes i com queden un cop les hem fet servir. Una idea força sencilla però molt pràctica i que podeu completar al seguent link:
--- 
Dentro haremos separadores donde colocarenos hojas con muestras de nuestras tinta y como quedan una vez las utilizamos. Una idea bastante sencilla pero muy práctica y que podemos completar la información en el siguiente link: http://ambpapersifils.blogspot.com.es/2013/08/carta-colores-tintas.html

Els separadors interiors /// Los Separadores Interiores 


Fulles amb les mostres de les tintes /// Hoja con la muestra de tinta

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!