Tot investigant.....

Ahir a la tarda vaig tenir un d'aquells atacs de reorganitzar la meva scraprrom, i a part de deixar-ho pitjor del que estava i aquesta tarda continuar amb la colocació de papelotes i altres coses, el que veure es que solem acumular material i quan anem a fires o de compres llavors tenim el dubte si el tenim on no aquell color,i davant el dubte..... que fem..... doncs comprar-lo!!!
El pitjor de tot es que sempre fem servir els mateixos colors i no parem en pensar que tenim d'altres. Així que el tutorial-mostra que ha penjant el blog Amb Papers i Fils m'anirà a les mil meravelles perquè trobo que potser una solució pràctica per aquest problema. 

Us explico quina solució ens dona la Sara; la titula:  CARTA DE COLORS 
--
Ayer por la tarde tuve uno de esos ataques de reorganización de mi scraproom y, a parte de dejarlo peor de los que estaba y ésta tarde tener que continuar con la colocación de papelotes y otras cosas , me dí cuenta que solemos acumular material y cuando vamos a ferias o de compras  tenemos la duda si tenemos o no ése color.... y ante la duda.....  que hacemos.... pues.... comprarlo!!!!! 
Lo peor de todo es que siempre usamos los mismos colores y no nos paramos a pensar que tenemos otros. Así que el tutorial-muestra que nos ha colgado el blog Amb Papers i Fuils nos irá a las mil maravillas, ya que encuentro que quizá será una solucion practica para éste problema. 

Os cuento la solución que nos da Sara; la titula: CARTA DE COLORS 

A dins farem Separadors ons hi colocarem fulls amb mostres de les nostres tintes i com queden un cop les hem fet servir. Una idea força sencilla però molt pràctica i que podeu completar al seguent link:
--- 
Dentro haremos separadores donde colocarenos hojas con muestras de nuestras tinta y como quedan una vez las utilizamos. Una idea bastante sencilla pero muy práctica y que podemos completar la información en el siguiente link: http://ambpapersifils.blogspot.com.es/2013/08/carta-colores-tintas.html

Els separadors interiors /// Los Separadores Interiores 


Fulles amb les mostres de les tintes /// Hoja con la muestra de tinta

Comentarios