La Vuelta al cole

Avui, alguns de vosaltres esteu deixant els vostres fills a l'inici del curs escolar 2013-14. Alguns d'ells serà la primera vegada que hi van i mentre esteu veient com entren a classe convencuts i sense mirar enrere, pensareu:  qué grans és fan!!!!  I de quina manera tant ràpida!!!! ....... Llavors tirareu enrere en el temps, com si és tractés d'una peli, i anireu a parar en l'època en que estudiàvem i com nosaltres també vam passar pel mateix i portàvem una motxilla més gran que nosaltres !!!! 

Amb aquesta nostàlgia m'he enrecordat del mini- llibreta que vaig fer una vegada amb la col·lecció ABC Primer de Graphic45. "La vuelta al Cole" 
---
Hoy muchos de nosotros estáis dejando vuestros hijos en el inicio del curso escolar. Algunos de ellos será la primera vez que van... y mientras estáis viendo como entran en la clase convencidos y sin mirar atrás, pensareis: qué grandes se están haciendo!!!!! ... Entonces tirareis hacia atrás en el tiempo, cómo si se tratara de una peli, e iréis a parar en la época en la estudiábamos y cómo nosotros también pasamos por lo mismo y llevábamos una mochila mas grande que nosotros !!!!! 
Ahora con ésta nostalgia me he acordado del mini-libreta que hicimos una vez con la colección ABC Primera de Graphic45 "La Vuelta al Cole" Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

9 meses después .......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Ens estem coneixent......

La nostra botiga d'avui ....... La Diseñería