Soc una Maleni

Aquest Cap de Setmana el diari el Pais publicava en el seu Dominical la nova tribu urbana que podem veure en les nostres ciutats i pobles i que agrupa a un conjunt de noies amb una ideologia basada amb aquesta noia:
---
Éste fin desemana en el diario El Pais, publicaban en su Dominical la nueva tribu urbana que podemos ver en nuestras ciudades y poueblos y que agrupa a un conjunto de chicas con una ideologia basada en ésta chica: Us estic parlant de les "malenis". I no tenen res a veure amb la ministra, sino amb un grup de noies encantades de la pel·lícula Amelie i que amb una manera de vestir totalment dels anys 50, enamorades de les flors, animalets, colors pastels i apasionades dels treballs craft, pasen les estones fent cupcakes, pastissos i alguna que altre peça de ropa amb les agulles per portar un dia o altre. 

Aquesta seria la seva definició a grans trets i que us recomano que feu un google per tenir tota l'informació al complert..... jo després de passar-me tot el matí us puc dir que, encara que no al 100 %, tinc el meu punt Maleni i m'encanta!!!!!!!!
--
Os estoy hablando de las "Malenis". Y no tienen nada que ver con la Ministra, sino con un grupo de chicas encantadas de la película Amelie y que con una manera de vestir totalmente de los años 50, enamoradas de las flores, animales, colores pastel y apasionadas de los trabajos craft, pasan los ratillos haciendo cupcakes, pasteles y alguna que otra prenda de ropa con las agujas para llevar un día o otro. 

Ésta seria su definición a grandes rasgos y que os recomiendo que hagáis un google para tener toda la información al completo.... yo después de pasarme toda la mañana os puedo decir que, aunque no al 100 % tengo mi puntito Maleni y... me encanta!!!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

Maneres de posar orde..... Les Cintes

9 meses después .......

Ens estem coneixent......

La nostra botiga d'avui ....... La Diseñería