Cameo : Stamping a tu gusto

Dit i fet !!!!! M'arriba uns missatge de l'ùltima novetat per la Cameo disponible: El Stamping Starter Kit ..... Si, si, si ! Stamping !!!! I és que resulta que la fantàstica Cameo ara ja pot crear el segells que nosaltres li diguem i al tamany que volem ........ una combinació perfecte per una "loca" com jo pels segells !!!!! Així que ....... com no podré anar a la Fira Diymania aquest cap de setmana ...... pedido i ara a esperar que arribi !!!! 

----

Pim, pam !!!!! Llega un mensaje de la última novedad para la Cameo disponible: El Stamping Starter Kit....... sí, sí !!!!! Stamping !!!!! Y es que resulta que la fantástica Cameo ahora puede crear los sellos que nosotros le indiquemos y al tamaño que le indiquemos....... una combinación perfecta para una "loca" como yo de los sellos !!!!!! Así que ..... como no voy a poder ir al Salón Diymania de éste Fin de Semana........ pedido y ahora a esperar que llegue !!!!! 

Us deixo el video que he trobat per you tube del seu funcionamient per si us ho penseu..... 
----
Os dejo el vídeo que he encontrado por You Tube de su funcionamiento para si os lo estáis pensandoSi ara que ja l'heu vist ho teniu clar .... mireu si encanra sou a temps a la pàgina de Up & Scrap !!!!!!!
---
Si ahora que lo habéis visto lo tenéis claro.... mirar si aun estáis a tiempo en la página de UP & Scrap!!!

Comentarios