2. Camí Cap al Nadal 2013 / 2014 ................... La Taula dels Petits

Recordo que fa una quants anys..... i ja fa una quants.... que per aquestes dates, quan hi havia les comilones dels dies de nadal , es feia allò de "la taula dels grans" i "la taula dels petits". Aquesta és la idea que he trobat per la xarxa. 

Sempre pensem en decorar la  taula dels grans però i la dels petits???? Mireu quina manera més original perquè s'ho passin pipa mentre dinen i fan de les seves!?!?!?!?!
--
Recuerdo que hace unos años..... y ya hace unos cuantos..... que por éstas fechas, cuando teníamos las comilonas de los días de Navidad, se hacia eso de "la mesa de los grandes" y "la mesa de los pequeños". Ésta es la idea que he encontrado por la red.

Siempre pensamos en decorar la mesa de los grandes pero... y la de los pequeños???? Mirar qué manera mas original para que se lo pasen en grande mientras comen y hacen de las suyas!?!?!?!?Aquest tipus podriem dir que és la més  tradicional i clàssica.....

Vaixella de plàstic, pinyes i estrelletes per decorarla  i poc més 

----
Éste es el tipo de mesa mas clásica y tradicional.....
Vajilla de plástico, piñas y estrellas para decorarla y poco mas 
Qui no havia pensat mai en decorar la taula de Nadal amb paper Kraft pintat i poc més... doncs aquí teniu el resultat !!!

--

Quien no havia pensado nunca en decorar la mesa de Navidad con papel Kraft pintado y poco mas..... pues aquí tenéis el resultado !!!!!

I la tercera opció i potser la més utilitzada !!!! Estovalles de paper blanc... però aquest cop em posat algun detalles alegòric al nadal i unes banderoletes per donar-li una mica de color.
---
Y la tercera oopción y quizá la mas utilizada!!!! Manteleria de papel blanco..... pero esta vez hemos colocado algun detalle alegórico a la navidad y unas banderitas para darle un poquito de color.
Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!