2. Camí Cap al Nadal 2013 / 2014 ................... La Taula dels Petits

Recordo que fa una quants anys..... i ja fa una quants.... que per aquestes dates, quan hi havia les comilones dels dies de nadal , es feia allò de "la taula dels grans" i "la taula dels petits". Aquesta és la idea que he trobat per la xarxa. 

Sempre pensem en decorar la  taula dels grans però i la dels petits???? Mireu quina manera més original perquè s'ho passin pipa mentre dinen i fan de les seves!?!?!?!?!
--
Recuerdo que hace unos años..... y ya hace unos cuantos..... que por éstas fechas, cuando teníamos las comilonas de los días de Navidad, se hacia eso de "la mesa de los grandes" y "la mesa de los pequeños". Ésta es la idea que he encontrado por la red.

Siempre pensamos en decorar la mesa de los grandes pero... y la de los pequeños???? Mirar qué manera mas original para que se lo pasen en grande mientras comen y hacen de las suyas!?!?!?!?



Aquest tipus podriem dir que és la més  tradicional i clàssica.....

Vaixella de plàstic, pinyes i estrelletes per decorarla  i poc més 

----
Éste es el tipo de mesa mas clásica y tradicional.....
Vajilla de plástico, piñas y estrellas para decorarla y poco mas 












Qui no havia pensat mai en decorar la taula de Nadal amb paper Kraft pintat i poc més... doncs aquí teniu el resultat !!!

--

Quien no havia pensado nunca en decorar la mesa de Navidad con papel Kraft pintado y poco mas..... pues aquí tenéis el resultado !!!!!

I la tercera opció i potser la més utilitzada !!!! Estovalles de paper blanc... però aquest cop em posat algun detalles alegòric al nadal i unes banderoletes per donar-li una mica de color.
---
Y la tercera oopción y quizá la mas utilizada!!!! Manteleria de papel blanco..... pero esta vez hemos colocado algun detalle alegórico a la navidad y unas banderitas para darle un poquito de color.




Comentarios