Ir al contenido principal

Muji i els seus segells

Us ensenyo una joguina que vaig trobar a Muji i en rebaixes, cosa que la fa més ideal. Dintre de la secció infantil trobareu uns conjunt de segells però que per els nostres treballs potser ens poden anar bé.
Os muestro un juguetito que encontré en las Tiendas Muji y de rebajas,  cosa que la hace mas interesante. Dentro de la sección infantil encontrareis un conjunto de sellos pero que para nuestro trabajos quizás puedan irnos bien.* Imágenes scadas de www.muji.es

Comentarios

  1. Són una monada tots! Gràcies per compratir la troballa!!

    ResponderEliminar
  2. Bon Any Txell !! Son d'aquelles coses que trobes sense buscar-les i fan servei !!! Espero que les puguis trobar a la botiga

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si fa un parell de dies us parlava que estàvem buscant una col·lecció de Graphic45 que van treure per Halloween fa uns anys ..... encara fa més que us parlava d'una virgeria que va trobar la Marian per guardar les Washi Tapes!!! 
I ara us puc dir que la he trobat !!!!!!!!!! Si, si la podeu comprar sense cap problema a la pàgina La Mar de Washi Tapes, que com el seu nom indica a part de la caseta de fusta trobareu Washi Tapes (i per cert a molt bon preu!!!). Podeu fer l'encàrreg i us l'envien a correus sense problema ni gastos d'envio.... no us ho penseu més !!!!!! 
Ara toca buscar-li un lloc ... i això no serà fàcil !!!!! Bé crec que recolant el paper per aquí i per allà encara podré..................... 
Si hace unos días os hablaba que estábamos buscando una colección de Graphic 45 que sacaron por Halloween hace unos años..... aun hace mas tiempo que os hablaba de una virgeria que encontró Marian para guardar las Washi Tapes!!!! 
Y ahora ya os puedo decir que la he en…

" LA FLECA"

Aquest mini parla sobre els dissabtes al matí quan marxem cap a la fleca.

Allà ens trobem àvia, filla i netes;  i mentre esmorzem el clàssic cafè amb llet, l'entrepà petit de tonyina i el talladet ens expliquem tot el que ens ha passat durant la setmana. És la trobada generacional de les Martinez woman's,  i que vaig voler plasmar en aquest kit del KDS on semblava que el paper estava fet expressament per titular-lo "LA FLECA". Espero que us agradi.
-----


Este minihabla sobre lossábados por la mañanacuandonos vamos ala fleca.

Allínos encontramosabuela, hijay nietas, y mientrasdesayunamosel clásico caféconleche, el bocadillopequeñode atúny elcortaditonosexplicamos todo lo quenos ha pasadodurante la semana.Esel encuentrogeneracional de las Martinezwoman's,yque quiseplasmar eneste kitdelKDSdonde parecíaque el papel

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mireu quina coseta més curiosa va trobar la Marian en una fira. La veritat és que si la veieu en algun lloc digueu-m'ho perquè m'encanta i jo també vull una!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mirar que cosita Mirar mas curiosa encontró Marian en una feria. La verdad es que si la veis en algun sitio, decirmelo que yo también quiero una!!!!!!