Primer Mercadillu d'Scrap

Segurament tindreu material que no li doneu sortida i el teniu arraconat sense saber com fer-lo servir o senzillament creieu que us aniria bé o que seria una altre cosa i amb el pas del temps ha anat a parar a una caixa on enmagetzameu tot allò que no utilitzeu. És per això que us anirà molt bé participar al primer mercadillo de scrap que farà la botiga Scrap House del 5 al 12 de Febrer a la botiga del carrer Notariat nº9 de Barcelona.

Allà podreu, deixar tot el material que volgueu perdre de vista i aconseguir coses noves a canvi !!!! Però com funciona tot plegat???? 

Vosaltres marcareu el preu que volgueu vendre les coses  i Scrap House gestionara la venta i el cobrament. Després psasseu per la botiga i amb els calers del material venut  ho podreu canviar pel material nou  que hi hagui a la botiga. Podriem dir que es una manera de renovar el material. 

No perdeu el temps perquè si voleu vendre cosetes teniu plaç fins el dissabte 1 de Febrer !!!!! Seguramente tendréis material que no le dais salida y está arrinconado sin saber como utilizarlo en su momento creísteis que os iría bien o que seria otra cosa y con el paso del tiempo ha ido a una caja donde guardáis todo lo que no utilizáis. Es por eso que os ira muy bien participar en el primer mercadillo de scrap que hará la tienda Scrap House del 5 al 12 de Febrero en la tienda de la calle Notariat nº 9 de Barcelona.

Allí podréis dejar todo lo que no queráis para venderlo y conseguir cositas nuevas a cambio! Pero como funciona todo esto???? 

Vosotros marcareis el precio por el que queréis vender el material y Scrap House gestionará la venta y el cobro. Después pasareis por la tienda y con el dinero del material que habréis vendido lo podréis cambiar por el material nuevo que tengan en la tienda. Podríamos decir que es una manera de renovar el material. 

No perdáis el tiempo porque si queréis vender cosas el plazo de entrega del material termina el 1 de Febrero!

Comentarios

 1. M'encanta, segur que m'hi passaré!
  Gràcies per compartir aquestes bones notícies
  Petonets
  Carme

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Doncs ha veure si ens viem per allí perquè tinc cosetes per deixar i de pasada renovar material.
   Petons
   Ari

   Eliminar

Publicar un comentario