El cuquet amagat


Setmana de reflexió i poc esciure en el blog..... sí, l'he deixat una mica abandonat ... perquè negar-ho.... entre una cosa i una altre.... però l'altre dia ... mirant entre la xarxa ...... va tornar a sorgir el cuquet amagadet que tenim al trobar la col·lecció Curtain Call de Graphic45 i pensar en totes les possibilitats que puc donaar-li !!!!! Quina tonteria veritat???? 


Suposo que vist desde fora pensaran que estem grillats, però aquests grillats disfrutem donant forma, color i vida als nostres treballs poc a poc..... I de quina manera, oi??? 
---

Semana de reflexión y poco escribir en el blog.... sí, lo he dejado un poco abandonado.... para que negarlo!!!!.... entre una cosilla y otra...... pero el otro día .... mirando por la red ..... encontré la colección Curtain Call de Graphic45 Papers y pensé en todas las posibilidades que puedo darle !!!!!!!! Menuda tonteria verdad?????? 

Supongo que visto desde fuera pensaran que estamos locos, pero éstos locos disfrutamos dando forma, color y vida a nuestros trabajos poco a poco .... Y de qué manera, verdad???? 

Comentarios