El cuquet amagat


Setmana de reflexió i poc esciure en el blog..... sí, l'he deixat una mica abandonat ... perquè negar-ho.... entre una cosa i una altre.... però l'altre dia ... mirant entre la xarxa ...... va tornar a sorgir el cuquet amagadet que tenim al trobar la col·lecció Curtain Call de Graphic45 i pensar en totes les possibilitats que puc donaar-li !!!!! Quina tonteria veritat???? 


Suposo que vist desde fora pensaran que estem grillats, però aquests grillats disfrutem donant forma, color i vida als nostres treballs poc a poc..... I de quina manera, oi??? 
---

Semana de reflexión y poco escribir en el blog.... sí, lo he dejado un poco abandonado.... para que negarlo!!!!.... entre una cosilla y otra...... pero el otro día .... mirando por la red ..... encontré la colección Curtain Call de Graphic45 Papers y pensé en todas las posibilidades que puedo darle !!!!!!!! Menuda tonteria verdad?????? 

Supongo que visto desde fuera pensaran que estamos locos, pero éstos locos disfrutamos dando forma, color y vida a nuestros trabajos poco a poco .... Y de qué manera, verdad???? 

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

Hadas y Duendes Sabios

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Com és fan els llapissos de colors??????