El cuquet amagat


Setmana de reflexió i poc esciure en el blog..... sí, l'he deixat una mica abandonat ... perquè negar-ho.... entre una cosa i una altre.... però l'altre dia ... mirant entre la xarxa ...... va tornar a sorgir el cuquet amagadet que tenim al trobar la col·lecció Curtain Call de Graphic45 i pensar en totes les possibilitats que puc donaar-li !!!!! Quina tonteria veritat???? 


Suposo que vist desde fora pensaran que estem grillats, però aquests grillats disfrutem donant forma, color i vida als nostres treballs poc a poc..... I de quina manera, oi??? 
---

Semana de reflexión y poco escribir en el blog.... sí, lo he dejado un poco abandonado.... para que negarlo!!!!.... entre una cosilla y otra...... pero el otro día .... mirando por la red ..... encontré la colección Curtain Call de Graphic45 Papers y pensé en todas las posibilidades que puedo darle !!!!!!!! Menuda tonteria verdad?????? 

Supongo que visto desde fuera pensaran que estamos locos, pero éstos locos disfrutamos dando forma, color y vida a nuestros trabajos poco a poco .... Y de qué manera, verdad???? 

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

" LA FLECA"

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

La nostra botiga d'avui .......... Alfor

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Primer Premi Dardos

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre

Maneres de posar orde..... Les Cintes

El Arte Antiestrés en làmines per pintar