Un altre tipus d'scrap

Buscant per la xarxa he trobat aquesta " arquitecte del paper ". La veritat és que no sé com descriureu-vos aquesta dona. Ella no és limita ha fer un simple mini i deixar-lo tal qual. 

Va començar com tots nosaltres. Fent un mini i llest. Després va fer el mini i una estructura per acompanyar-lo. I ara fa unes autèntiques virgueries.... que podeu anar mirant a la seva pàgina web i crec que també estant a la venda  : http://www.lauradenisondesigns.com/ . 

Aquí teniu una mostra amb la col·lecció Bird Song de Graphic45 
---
Buscando por la red he encontrado ésta "arquitecta del papel". La verdad es que no sé cómo describiros ésta mujer. Ella no se limita hacer un simple mini y dejarlo tal qual. 

Empezo como nosotros. Haciendo un mini y listo. Después hizo un mini y una estrucutra para acompañarlo. Y ahora hace unas auténticas virgerias..... que podrías ir mirando en su página web y creo que también estan en la venda: http://www.lauradenisondesigns.com/

Aquí teneís una muestra con la col·lección Bird Song de Graphic45 
Una altre amb la Happy Hauting de Graphic45
Otra con la de Happy Hauting de Graphic45 I ara, ara crec que només fa la estructra, i prou. 
Y ahora, ahora creo que sólo hace la estructura y ya está.Ara, el dubte que surt quan veig aquestes coses, és on nasos guarden totes aquestes coses?!?!?! Perquè ja us dic que a casa meva espai per tot això no en tinc !!!!!! Quins artistes !!!!!!!!!!!!!!!! 
---
Ahora, la duda que me surge cuando veo éstas cosas, es donde narices guardan todas éstas cosas?!?!?!?! Porque ya os digo que en mi casa espacio para todo esto no tengo !!!!!! Pero ...... menudos artistas !!!!!!!


* Imatges tretes de http://www.lauradenisondesigns.com/ 


Comentarios

  1. Ara mateix vaig a fer una ullada al blog.
    Gràcies per compartir aquestes troballes.
    Petonets
    Carme

    ResponderEliminar

Publicar un comentario