Per Sant Jordi Cap Nen Sense Llibre

Per Sant Jordi Cap Nen Sense Llibre. Aquesta és la campanya que fa 5 anys fa iniciar el Grup Godó juntament amb la casa Danone i que pretén que en una data tan especial a casa nostra tots els nens   tinguin un llibre a les seves mans el dia 23 d'Abril. 

Que heu de fer ? 

Entre l' 1 al 15 d'Abril podeu lliurar els llibres o nous vells a la Casa Danone de Barcelona, que la trobareu a la Torre de Barcelona a l'Avinguda Diagonal num 477 de 10 a 20 hores.

Ah!!! A tots els que entregeu un llibre us convidaran a un iogurt o un iogurt gelat amb un topping (fins esgotar les 2000 unitats que disposen ... suposo que alguna ens tocarà) 

Per si us pregunteu com es distribuiran aquest llibres us puc dir que seran lliurats per la Federacio d'Entitats d'Atenció i Educació a la Infància i l'Adolecència (Fedaia) i l' Hopsital Sant Joan de Déu, que s'encarregaran de repartir-los els dia 23 d'abril 

----

Por Sant Jordi Ningún Niño Sin Libro. Ésta es la Campaña que inició el Grupo Godó conjuntamente con la casa Danone y que pretende que en una fecha tan especial todos los niños, tengan un libro en sus manos el dia 23 de Abril. 

Que teneís que hacer?

Entre el 1 y el 15 de Abril podeis librar los libros nuevos o viejos en la Casa Danone de Barcelona, que encontrareis en la Torre de Barcelona, en la Av Diagonal num 477 de 10 a 20 horas. 

Ah!!!! A todos los que entregueís un libro os invitarán a un iogurt o un iogurt helado con un topping ( hata agostar las 2000 unidades que diponen..... supongo que alguna nos tocará). 

Por si os preguntaís cómo se distribuirán éstos libros os puedo decir que seran librados por la Federación de Entidades de Atención a la Infancia y Adolescencia (Fedaia) y L'Hospital Sant Joan de Deu, que se encargaran de repartirlos els dia 23 de abril. 

Comentarios

Publicar un comentario