Project Life al mes de Març

Com diu la dita val més tard que mai i no sé si es que fa poc he passat per una situació poc agradable que m'ha fet reflexionar una miqueta o bé que al final m'han acabat de convèncer.... I la setmana 13 de l'any 2014 començo el meu Project Life.

Però abans de tot tinc un merder damunt la taula que suposo que més d'un de vosaltres us haureu trobat.... com nassos s'endreçen totes aquestes tarjetetes!?!?!?!?!? Ufff quin cacau!!!! Per començar he trobat per casa una caixeta de Ikea "Antonius" feta a mida per les tarjetes i les he classificat a la meva manera (per colors, temàtica) us deixo una foto del model.
--- 

Como el refrán "vale mas tarde que nunca", y como no sé si es porque hace poco que he pasado por una situacion poco agradable que me a hecho reflecionar un poquito o bien que al final me han acabado de convencer...... I en la semana 13 del año 2014 empiezo mi Project Life. 

Pero antes tengo un follón encima de la mesa que supongo que mas de uno de vosotros os habreís encontrado... como narices se ordenan todas éstas tarjetas?!?!?!?!?!? Uffff!!!! que follón!!!!!! Para empezar he encontrado por casa una cajita de Ikea "Antonius" hecha a medida para las tarjetitas y las he clasificado a mi medida (por colores, temática...) os dejo una foto del modelo.


I pel que estic veient per la xarxa no sóc l'única perquè hi ha qui també se l'ha fet seva
Y por lo que estoy viendo por la red no soy la única porque los hay que también la utilizan 
Comentarios

  1. Quina bona idea per organitzar les targetes!! A veure si m'animo d'una vegada amb el Project, ara que ja tenim l'àlbum baratet al Sants paperets...jejeje

    ResponderEliminar
  2. Ara que dius això de l'àlbum baratet de Sants Paperets... ha veure si us publico com ha quedat el meu àlbum acabat.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario