Tot ensenyant ..... com fer servir la Scor - Pal

Ahir al vespre mentre anava fent una de les ùltimes repassades finals al Scraproom (espero)  tot escoltant la penùltima jornada de lliga, van sortir un munt de coses que vas comprant i pràcticament ni les fas servir i una de elles, tot i que no fa gaire que l'he comprat, ha sigut la Scor-pal. Així que aquest matí quan he vist aquest tutorial d'Annepapers en la que barreijava la col·lecció "Le Couture" i fa servir la Scor-Pal .... he pensat: Que potser una bona manera d'estrenar-la !!!!! Ara només falta acabar de fer lloc a la scraproom ! Així que aquesta tarda toca acabar d'una "punyetera" vegada !!!!!

Us deixo el tutorial amb la seva traducció "chapucera" per si voleu donar-hi un cop d'ull: 
--
Ayer por la tarde mientras estava haciendo la última repasadilla a la scraproom (espero) escuchando la penúltima jornada de liga, salieron un montón de cosas que vas comprando y prácticamnte ni las utilizas y una de ellas, aunque no hace mucho que la he comprado, ha sido la Scor-pal. Asi que ésta mañana cuando he visto esta tutorial de Annepapers en la mezclava la colección Le Couture e utiliza la Scor-Pal .. .he pensado: puede ser una buena manera de estrenarla !!!! Ahora solo falta acabar de hacer lugar en la scraproom!!!! Asi que ésta tarde toca acabar de una "puñetera" vez!!!!

Os dejo el tutorial con su traducción "chapuzera" por si quereís darle una ojeada: 


TUTORIAL DE COM FER UNA BOLSO DE PAPER AMB LE COUTURELes Mides 

2 Papers de 12 x 12 (30 cm x 30 cm) 
Els marquem per 1/2 - 3 1/2 . Li donem la volta i pmarque al 2 (1 pulçada si anem a guarda la tira de la nansa). Llavos tallem el paper a 11 x 12) Uffff ! Mirem, foto tot es veu mes clar !!!

Las medidas  
2 - 12 x 12 papeles con diseños 
Marque por 1/2 - 3 1/2. Dale la vuelta y anotar al 2 (1 pulgada si va a guardar una tira de la palanca. Entonces se corta el papel a 11 x 12) Uff Mirar la foto todo se ve mas claro !!!! 


Talleu de la X y de la linea de fons a les 3 1/2 pulçades fins la linea marcada   
Cortar de la X y de la linea de fondo a las 3 1/2 pulgadas hasta la linea marcada Uniu els dos papers que tenium preparats amb un bon celo de doble cara    
Unir los dos papeles que tenemos preparados con un buen celo de doble cara Ja tenim les dues cares preparades  
Ya tenemos las dos cara preparadas

Ara toca les tapes  
Ahora tocan las tapas


Amb l'ajuda d'uns brads farem les nanses 
Con la ayuda de unos brads haremos las asas
El resultat final pel davant i el darrere: 
El resultado final por delante y detras: 

Part del davant de la bossa
Parte de delante de la bolsa de anne papers 

Part del darrere de la bolsa
Parte de detras de la bolsa con el cierre flor Pero com sempre us dic el millor que podeu fer és seguir aquest consell que us deixa la mateixa Anne en la seva pàgina : 
---
Pero como siempre os digo lo mejos que podeis hacer es seguir el consejo que os deja la propia anne en su propia Anne: 

En cuanto a las preguntas hay un video donde se responden las preguntas más frecuentes y aquí está el enlacehttp://www.youtube.com/watch?v=qgsJnzDCHkA
Para otras preguntas serán respondidas aquí en mi blog donde voy a publicar las nuevas preguntas que no han sido contestadas antes. 
Aquí está el enlace, http://www.annespapercreations.com/p/frequently-asked-questions.html


Espero que esto era útil y se divierten creando :-) 
Abrazos, Anne

Comentarios