Recordant Anne Geddes amb el Nezo Art

Fa uns anys va ser Anne Geddes i ara son les mares japoneses que aprofiten mentre els seus fills dormen i prepraren tota una especie de escenografia per fer aquestes fotografies: 
---
Hace unos años fue Anne Geddes y ahora son las madres japonesas que aprovechan mientras sus hijos duermen y preparan toda una especie de escenografía para hacer éstas fotografías :

Es tracta del Nezo Art o l'art de Nezo dream. Així que si sou valents, teniu temps i fills petits i voleu probar-ho mireu per la xarxa per trobar una mica d'inspiració. A mi m'ha servit per recordar que tinc l'àlbum de Mother of Goose de Graphic45 per acabar .... a treballar !!!!!
---
Se trata del Nezo Art o el Nezo dream. Así que si sois valientes, teneis tiempo e hijos y quereis probar mirar por la red para encontrar un poquito de inspiración. A mi me ha servido para recordar que tengo el álbum de Mother of Goose de Graphic45 por terminar..... a trabajar !!!!* Imágenes encontradas en diferentes páginas con la referencia de google nezo art 

Comentarios

Publicar un comentario

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!