Recordant Anne Geddes amb el Nezo Art

Fa uns anys va ser Anne Geddes i ara son les mares japoneses que aprofiten mentre els seus fills dormen i prepraren tota una especie de escenografia per fer aquestes fotografies: 
---
Hace unos años fue Anne Geddes y ahora son las madres japonesas que aprovechan mientras sus hijos duermen y preparan toda una especie de escenografía para hacer éstas fotografías :

Es tracta del Nezo Art o l'art de Nezo dream. Així que si sou valents, teniu temps i fills petits i voleu probar-ho mireu per la xarxa per trobar una mica d'inspiració. A mi m'ha servit per recordar que tinc l'àlbum de Mother of Goose de Graphic45 per acabar .... a treballar !!!!!
---
Se trata del Nezo Art o el Nezo dream. Así que si sois valientes, teneis tiempo e hijos y quereis probar mirar por la red para encontrar un poquito de inspiración. A mi me ha servido para recordar que tengo el álbum de Mother of Goose de Graphic45 por terminar..... a trabajar !!!!* Imágenes encontradas en diferentes páginas con la referencia de google nezo art 

Comentarios

Publicar un comentario