House Mouse a la bossa

Si tens la consulta del metge al costat del 100 x 100 Manualidades i has d’anar-hi sovint .... i tens el costum de pasar-hi amb temps per no fer-hi tard que és el que passa???
Doncs que abans fas una visita per la botiga per fer-hi temps i per  veure que els porten i acabes comprant alguna coseta i es clar no vaig poder resitir i quan vaig veure a l’Amanda, l Monica, Mudpie, Maxwell i Muzzy fent de les seves..... i perquè vaig frenar-me !!!!!

-----

Si tienes la consulta del médico al ladito de 100 x 100 Manualidades y tienes que ir a menudo ..... y encima tienes la costumbre que pasarte con tiempo para no hacer tarde que es lo que sucede????? Pues que haces una visita por la tienda para ver lo que hay y acabas comprando alguna cosilla y claro... no pude resistirme cuando vi a Amanda, Monica, Mudpie, Maxwell y Muzzy haciendo de las suyas.... y eso que me frené un poco !!!!!!!! 


Comentarios

  1. Alaaa qué bonics aquests segells !! Jo tampoc hagués pogut resistir-m'hi ;-o)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son la meva perdició !!!!!!! També estan en versó de cautxú que són més baratets!!! Però una s'anima i desprès la factura fa una "susto" !!!!!

      Eliminar

Publicar un comentario

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

Hadas y Duendes Sabios

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Les nostres millors fotos de Vacances

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

L'inspiració a casa..... L'Àurea de Cromatismes