Diari de Nadal 2014 - 2015 Low Cost

Falta un mes per desembre i hem de  começar a pensar en preparar el nostre Diari de Nadal d'aquest any i encara que aquest serà una mica dificl per als de casa, i en un principi no tenia ganes de fer-ne cap, al final he decidit de posar-m'hi i fer-ne un (no gaire complicat) però fer-ne un que és del que és tracta. Podriem dir que en faré un "low cost". 

L'estructura serà un dels Mini Àlbum 4 x 4 dels We Are Memory Keepers però d'un color nadalenc (daurat) i desprès a la tapa li demanarem a la Cameo que faci feina amb alguna cosa amb vynil per acabar de completar-la. 



El interior col·lecció de webster page Gigerbread, i després restes de col·leccions nadalenques d'altres anys que vas guardant i que aniré colocant per acabant fent aquest Diari de Nadal 2014 - 2015 

-----

Falta poco para que llegue diciembre y hemos de empezar en preparar Nuestro Diario de Navidad de éste año y aunque éste será un poco difícil para Nuestra familia y en un principio no tenía Muchas ganas de hacerlo y voy hacerlo ( no muy complicado) pero hacer uno que es de lo que se trata. Podríamos decir que voy hacer una versión "low cost". 

La estructura será uno de los Mini Album 4 x 4 de los We Are Memory Keepers pey después en la tapa le pediremos a la Cameo que haga un trabajito con vinilo para acabar de completarlo

Webster page Gigerbread

Comentarios