Descobrint noves col·leccions Arte & Scrap

Ja és ben cert que no fa falta mirar molt lluny per trobar col·lecions de paper que ens deixin amb la boca oberta, o almenys és el que m'ha passat a mi fa un parell de dies mirant per internet i descobrir la casa ARTE & SCRAP. 

Concretament us parlo de les seves dues col·leccions: "Dulce Espera" i "Un año Mágico". Us penjo unes fotos que he trobat per la xarxa i si us fan el pes les podeu comprar a via on-line a www.scrapbookpasion.com o a www.scrapymanualidades.com 
---
Ya es cierto que no hace falta mirar muy lejos para encontrar colecciones de papel que nos dejen con la boca abierta, o al menos es lo que me ha pasado a mi hace un par de días mirando por internet, y descubrir la casa ARTE & SCRAP. 

Concretamente os hablo de sus colecciones: "Dulce Espera" y " Un Año Mágico". Os cuelgo unas fotos que he encontrado por la red y si os gustan podeis comprarlas vía on-line en www.scrapbookpasion.com o en www.scrapymanualidades.com 

La primera "La Dulce Espera" ideal per fer minis per a futurs pares o pels que acaben de ser-ho a qui teniu un petit recull:
---
La primera "La Dulce Espera" ideal para hacer minis para futuros padres o para los que acaban de serlo, aquí tenéis una pequeña muestra: 
I l'altre col·lecció que us estaba parlant ( Un año perfecto) és perfecte per fer una agenda o un dietari o ...... té tantes i tantes.... possibilitats que el cap em va a mil per hora i encara no sé com posar-m'hi i després també em passa allò que et sap greu fer malbé el paper.... perquè com que es tant xulo..... (ara ja us dic que m'he demanat un joc per guardar-lo)
---
Y la otra colección que os estaba hablando ( Un año perfecto) es perfecto para hacer una agenda o un dietario o ...... tiene tantas y tantas... posibilidades que la cabeza me va a mil por hora y aun no se como ponerme y después también me pasa eso que me sabe mal romper el papel.... porque es tan bonito!!! ...... (ahora que ya os digo que me he pedido un juego para guardarlo!!!) 

 
I això només és una petita mostra.... perquè quan pogueu veureu tota la col·lecció sencera és .......... bé no tinc adjectius !!!!!!!!
----
Y esto solo es una pequeña muestra.... porque cuando podáis ver toda la colección entera es..... bien no tengo adjetivos !!!!!


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!