Descobrint noves col·leccions Arte & Scrap

Ja és ben cert que no fa falta mirar molt lluny per trobar col·lecions de paper que ens deixin amb la boca oberta, o almenys és el que m'ha passat a mi fa un parell de dies mirant per internet i descobrir la casa ARTE & SCRAP. 

Concretament us parlo de les seves dues col·leccions: "Dulce Espera" i "Un año Mágico". Us penjo unes fotos que he trobat per la xarxa i si us fan el pes les podeu comprar a via on-line a www.scrapbookpasion.com o a www.scrapymanualidades.com 
---
Ya es cierto que no hace falta mirar muy lejos para encontrar colecciones de papel que nos dejen con la boca abierta, o al menos es lo que me ha pasado a mi hace un par de días mirando por internet, y descubrir la casa ARTE & SCRAP. 

Concretamente os hablo de sus colecciones: "Dulce Espera" y " Un Año Mágico". Os cuelgo unas fotos que he encontrado por la red y si os gustan podeis comprarlas vía on-line en www.scrapbookpasion.com o en www.scrapymanualidades.com 

La primera "La Dulce Espera" ideal per fer minis per a futurs pares o pels que acaben de ser-ho a qui teniu un petit recull:
---
La primera "La Dulce Espera" ideal para hacer minis para futuros padres o para los que acaban de serlo, aquí tenéis una pequeña muestra: 
I l'altre col·lecció que us estaba parlant ( Un año perfecto) és perfecte per fer una agenda o un dietari o ...... té tantes i tantes.... possibilitats que el cap em va a mil per hora i encara no sé com posar-m'hi i després també em passa allò que et sap greu fer malbé el paper.... perquè com que es tant xulo..... (ara ja us dic que m'he demanat un joc per guardar-lo)
---
Y la otra colección que os estaba hablando ( Un año perfecto) es perfecto para hacer una agenda o un dietario o ...... tiene tantas y tantas... posibilidades que la cabeza me va a mil por hora y aun no se como ponerme y después también me pasa eso que me sabe mal romper el papel.... porque es tan bonito!!! ...... (ahora que ya os digo que me he pedido un juego para guardarlo!!!) 

 
I això només és una petita mostra.... perquè quan pogueu veureu tota la col·lecció sencera és .......... bé no tinc adjectius !!!!!!!!
----
Y esto solo es una pequeña muestra.... porque cuando podáis ver toda la colección entera es..... bien no tengo adjetivos !!!!!


Comentarios