El Arte Antiestrés en làmines per pintar

L'scrap ens ajuda  combatre l'estrés però avui us vull proposar una altre manera de fer-ho que també ens ajudarà a practicar amb els distress marker, els copic, gelatos o els colors ja siguin acuareables o no. Son les làmines  que ha tret l'editorial Plaza Janes en format de llibre. La idea no deixa de ser un divertiment infantil amb dibuixos geomètrics perquè els pintem i desconectem i d'aquesta manera es converteixi en una terapia per adults.  Trobarem cinc formats diferents:
---
El scrap nos ayuda a combatir el estrés, pero hoy os quiero proponer otra manera de hacerlo que también nos ayudará a practicar con los distress marker, los copic, gelatos, o colores ya sea acuareables o no. Son las láminas que han sacado la editorial Plaza Janes en formato de libro. La idea no deja de ser una divertimento infantil con dibujos geométricos para que los pintemos y desconectemos y de ésta manera se convierta en una terapia para adultos. Los encontraremos en cinco formatos diferentes: 

Vintage: 


Jardín: 


Cosas Bonitas Y dos libros mas con figuras geométricas el azul y amarillo 

               


I que podem fer un cop les tinguem pintades???? Fer-les servir en els nostres treballs per decorar minis, LO's després d'haver passat una bona estona. 
---
Y que podemos hacer una vez los tengamos pintados??? Pues utilizarlos en nuestros trabajos para decorar minis, LO's después de haber pasado un buen rato. Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadas y Duendes Sabios

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Com és fan els llapissos de colors??????