El Arte Antiestrés en làmines per pintar

L'scrap ens ajuda  combatre l'estrés però avui us vull proposar una altre manera de fer-ho que també ens ajudarà a practicar amb els distress marker, els copic, gelatos o els colors ja siguin acuareables o no. Son les làmines  que ha tret l'editorial Plaza Janes en format de llibre. La idea no deixa de ser un divertiment infantil amb dibuixos geomètrics perquè els pintem i desconectem i d'aquesta manera es converteixi en una terapia per adults.  Trobarem cinc formats diferents:
---
El scrap nos ayuda a combatir el estrés, pero hoy os quiero proponer otra manera de hacerlo que también nos ayudará a practicar con los distress marker, los copic, gelatos, o colores ya sea acuareables o no. Son las láminas que han sacado la editorial Plaza Janes en formato de libro. La idea no deja de ser una divertimento infantil con dibujos geométricos para que los pintemos y desconectemos y de ésta manera se convierta en una terapia para adultos. Los encontraremos en cinco formatos diferentes: 

Vintage: 


Jardín: 


Cosas Bonitas Y dos libros mas con figuras geométricas el azul y amarillo 

               


I que podem fer un cop les tinguem pintades???? Fer-les servir en els nostres treballs per decorar minis, LO's després d'haver passat una bona estona. 
---
Y que podemos hacer una vez los tengamos pintados??? Pues utilizarlos en nuestros trabajos para decorar minis, LO's después de haber pasado un buen rato. Comentarios