Super Instax Wide 2x1

Una nova joguina pels nostres àlbums, projects i LO's. La primera germana de l'antiga Polaroid ja la coneixiem la Instanx Mini de Fujifilm va sortir en blanc i negre i després de colorins.
---
Un nuevo juguete para nuestros álbunes, proyectos y Lo's. La primera hermana de la antigua Polaroid, ya la conociamos: la Instamax Mini de Fujifilm que salió en blanco y negro y luego en colorines. Aquest Nadal l'he vist en versión retro-vintage que sino arribo a tenir la primera me la demano per Reis, 
---
Éstas navidades he visto la versión retro-vintage que sino llego ha tener la primera me la llego a pedir para Reyes.


Però el que ahir va caure al cistell del Fnac aprofitant una tarjeta del 15% de descompte que va arribar a casa es la nova Fujifilmax tamany Wide. És a dir: el doble de les primeres !!!!!!!! 
----
Pero lo que ayer cayó en el cesto del Fnac aprovechando una tarjeta del 15 % de descuento que llegó en casa es la nueva Fujifilmax tamaño Wide. Es decir: el doble de las primeras !!!!!!
A part del tamany també han aprofitat per fer algunes millores en la  càmera que no tenim en la primera i tot per 79 euros on pica el preu és el en carret dospaquest costen 23 euros 
---


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Reto Vintage Odyssey

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!