Super Instax Wide 2x1

Una nova joguina pels nostres àlbums, projects i LO's. La primera germana de l'antiga Polaroid ja la coneixiem la Instanx Mini de Fujifilm va sortir en blanc i negre i després de colorins.
---
Un nuevo juguete para nuestros álbunes, proyectos y Lo's. La primera hermana de la antigua Polaroid, ya la conociamos: la Instamax Mini de Fujifilm que salió en blanco y negro y luego en colorines. Aquest Nadal l'he vist en versión retro-vintage que sino arribo a tenir la primera me la demano per Reis, 
---
Éstas navidades he visto la versión retro-vintage que sino llego ha tener la primera me la llego a pedir para Reyes.


Però el que ahir va caure al cistell del Fnac aprofitant una tarjeta del 15% de descompte que va arribar a casa es la nova Fujifilmax tamany Wide. És a dir: el doble de les primeres !!!!!!!! 
----
Pero lo que ayer cayó en el cesto del Fnac aprovechando una tarjeta del 15 % de descuento que llegó en casa es la nueva Fujifilmax tamaño Wide. Es decir: el doble de las primeras !!!!!!
A part del tamany també han aprofitat per fer algunes millores en la  càmera que no tenim en la primera i tot per 79 euros on pica el preu és el en carret dospaquest costen 23 euros 
---


Comentarios