El Paraiso Low Cost del Scrapbook

Aquest divendres vaig fer un descobriment d'aquells que fan "furor". Donant una volta perquè et doni l'aire i ...... vaig trobar el paradís del Scrapbook low cost !!!!! 

Us parlo de les botigues Tiger. Si voleu fer una ullada a la seva pàgina web http://www.tiger-stores.es/ ja us avanço que no li fa gens de justícia perquè falta la meitat de coses que he trobat..... segells, papers, blocs per acuareles, pincells, llancetes, tisores amb formes, pintures acríliques, clips amb formes ..... ufff !! Tantes i tnates coses que m'he tornat una mica loca perquè els preus van de 1 a 4 euros ! O sigui que ja us podeu imaginar com anat pujant el cistell que portava !!!!!

Foto mal feta de la mostra del que ha arribat a casa
Foto mal hecha de la muestra de lo que ha llegado a casa

Éste viernes hice un descubrimiento de esos que hacen "furor". Dando una vuelta para que me diera el aire ....... encontré el paraíso del Scrapbook Low Cost !!!!

Os estoy hablando de las tiendas Tiger. Si queréis hacer una visita a su página web  http://www.tiger-stores.es/ ya os adelanto que no le hace ningún tipo de justicia porque falta la mitad de cosas que he encontrado..... sellos, papeles, blocs para acuarelas, pinceles, cuters tijeras con formas, pinturas acrílicas, clips con formas ..... ufff !! Tantas y tantas cosas que me he encontrado que  me he vuelto loca porque los preciso van entre 1 a 4 euros ! O sea que ya os podéis imaginar como ha ido subiendo el cesto que llevaba !!!!!

Comentarios