28 febrero 2015

Projectes 1 + 1

Suposo que alguna vegada haureu començat algun projecte i no sabeu per quina extranya raó s'haurà creuat un altre projecte  ....... i llavors haureu abandonat l'antic en algun racó.... i haureu començat un de nou. Però  ..................... aquest cop no!!! ............... I hem dic no vull que torni a passar.....................JA JA JA !!!!!
----
Supongo que alguna vez habréis empezado algun proyecto y no sabéis porqué extraña razón se hará cruzado otro proyecto ...... y entonces abandonaís el antiguo..... Y me digo no quiero quiero que vuelva a pasar .............JA JA JA !!!!! 


Mireu si la cosa arriba tal punt que començo i deixo per acabar, començo un altre encàreg i l'acabo, començo un altre i apareix una col·lecció nova o una tècnica nova que he tingut que invertar-me una manera de guardar tots aquests projectes a mitjes..... Quin desastre !!!!   I no deixa de ser el nostre benvolgut carret de Ikea RASKOG
--

Mirar si la cosa llega a tal punto que empiezo y dejo para terminar, empiezo otro encargo y lo termino, empiezo otro y parece una colección nueva o una técnica nuva que he tenido que inventarme una manera de guardar todos estos proyectos que quedan a medias.... menudo desastre !!!!  Y no deja de ser otra que nuestro querido carrito de Ikea RASKOG En el primer calaix i tinc el paper 30x30 o 20x20 que faig servir pels projectes en curs

Al segon calaix guardat en carpetes estan els projctes començats

I  lˋùltim hem sereix per guardar la bossa amb tot el material de scrapbook i els albums que ja quasi estan llestos per acabar i que només els queda el toc final.
---
En el primer cajón lo tengo para el papel 30x30 o el 20x20 que utilizo en los proyectos en curso .

En el segundo guardo las carpetass donde están los proyectos empezados.

Y el último me sirve para guardar la bolsa con todo el material de scrapbook y los álbums que ya casi estan listos para terminar y que solo les queda el toque final.

  
I és que el Sr.Ikea poc s'havia d'imaginar el serveix que ens faria als scrapbookers aquests carrets !!!!!
----
Y es que el Sr.Ikea poco se tenia que imaginar el servicio que nos haria a los scrapbookers estos carritos !!!!
  


1 comentario:

  1. Com diu la Silvia (sgaltes68) ara només quedaria decorar el carretó !!!!

    Como dice Silvia (sgaltes68) ara solo quedaria decorar el carrito!!!!

    ResponderEliminar