Projectes 1 + 1

Suposo que alguna vegada haureu començat algun projecte i no sabeu per quina extranya raó s'haurà creuat un altre projecte  ....... i llavors haureu abandonat l'antic en algun racó.... i haureu començat un de nou. Però  ..................... aquest cop no!!! ............... I hem dic no vull que torni a passar.....................JA JA JA !!!!!
----
Supongo que alguna vez habréis empezado algun proyecto y no sabéis porqué extraña razón se hará cruzado otro proyecto ...... y entonces abandonaís el antiguo..... Y me digo no quiero quiero que vuelva a pasar .............JA JA JA !!!!! 


Mireu si la cosa arriba tal punt que començo i deixo per acabar, començo un altre encàreg i l'acabo, començo un altre i apareix una col·lecció nova o una tècnica nova que he tingut que invertar-me una manera de guardar tots aquests projectes a mitjes..... Quin desastre !!!!   I no deixa de ser el nostre benvolgut carret de Ikea RASKOG
--

Mirar si la cosa llega a tal punto que empiezo y dejo para terminar, empiezo otro encargo y lo termino, empiezo otro y parece una colección nueva o una técnica nuva que he tenido que inventarme una manera de guardar todos estos proyectos que quedan a medias.... menudo desastre !!!!  Y no deja de ser otra que nuestro querido carrito de Ikea RASKOG En el primer calaix i tinc el paper 30x30 o 20x20 que faig servir pels projectes en curs

Al segon calaix guardat en carpetes estan els projctes començats

I  lˋùltim hem sereix per guardar la bossa amb tot el material de scrapbook i els albums que ja quasi estan llestos per acabar i que només els queda el toc final.
---
En el primer cajón lo tengo para el papel 30x30 o el 20x20 que utilizo en los proyectos en curso .

En el segundo guardo las carpetass donde están los proyectos empezados.

Y el último me sirve para guardar la bolsa con todo el material de scrapbook y los álbums que ya casi estan listos para terminar y que solo les queda el toque final.

  
I és que el Sr.Ikea poc s'havia d'imaginar el serveix que ens faria als scrapbookers aquests carrets !!!!!
----
Y es que el Sr.Ikea poco se tenia que imaginar el servicio que nos haria a los scrapbookers estos carritos !!!!
  


Comentarios

  1. Com diu la Silvia (sgaltes68) ara només quedaria decorar el carretó !!!!

    Como dice Silvia (sgaltes68) ara solo quedaria decorar el carrito!!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario