La nostra botiga d'avui ..... Bossinets

Avui us presento una botiga que, segurament i he comprat moltes vegades en fires però no havia parat atenció on estava situada ..... i jo si ho hagués fet ...... bé, per sort ara ja ho sé i aquest cap de setmana vaig passat a fer-hi una ullada.

Us estic parlant de la botiga que va obrir fa mig any la Marta amb el nom de Bossinets a Vilanova i la Geltrú al C/Sant Gregori num 5 Hoy os presento una tienda que, seguramente he comprado muchas veces en ferias pero no me había dado cuenta de donde estaba situada..... y yo si me hubiera dando cuenta antes..... bien, por suerte ahora ya lo sé y éste fin de semana me pasé para mirar como era.

Os estoy hablando de la tienda que abrió hace medio año Marta con el nombre de Bossinets en Vilanova i la Geltrú en la Calle Sant gregori num 5 Els seus horaris (ull perquè dilluns estan tancats a l'estiu que coemnça avui!!!!) son:

Dilluns:                       17:30 a 20:30
Dimarts a Dissabte :   10:30 a 13:30   a  17:30 a 20:30Los horarios (Ojo porque el lunes estan cerrados en horario de verano que empieza hoy!!!!) son: 

Lunes: 17:30 a 20:30 horas 
Martes a Sábado:  10:30 a 13:30  a  17:30  a 20:30 

Si voleu més informació dels tallers i cosetes que els van arriban a la botiga feu un click a la seva pàgina de facebook: https://www.facebook.com/BossinetsSi queréis mas inforamción de talleres y cositas que les van llegando a la tienda hacer una click a su página de facebook:  https://www.facebook.com/Bossinets
                 

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

9 meses después .......

Ens estem coneixent......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

La nostra botiga d'avui ....... La Diseñería