La nostra botiga d'avui ....... ScrapPuck

La setmana passada vem anar d'inaguració !!!!! Practicament al costat de casa acaben d'obrir-me una botiga de Scrap !!!!! Quina gran temptació i alhora quina cosa més pràctica quan et quedes sense un material en concret i creuant el carrer el pots trobar !!!!!


La botiga és diu: ScrapPuck i encara tenen la seva pàgina web en construcció , és tot molt nou i els està arribant material ..... però si voleu passar-hi per fer una ullada la trobareu al carrer Pi i Maragall num 35 al barri de Gràcia de Barcelona molt a prop de la parada de metro de Joanic de la línea groga o l'autobús nº55.

Els seus horaris son:

De dilluns a divendres de: 10:00 a 14:00 hores  i 17:00 a 20:00 hores
Dissabtes: 10:00 a 14:00 hores  

-----
La semana pasada estuvimos de inaguración!!!! Practicamente al ladito de casa acaban de abrirme una tienda de Scrap!!!! Que gran tentación y a la vez que cosa mas práctica cuando te quedas sin un material en concreto y cruzando la calle la puedes encontrar!!!! 

La tienda se llama: ScrapPuck y aun tienen su página web en construcción, es todo muy nuevo y aun le está llegando material....... si queréis pasar por allí la encontrareis en la calle Pi i Maragall  nº35 en el barrio de Gracia de Barcelona muy cerca de la parada de metro de la linea amarilla de Joanic o el autobús nº55.

Sus horarios son de :

Lunes a Viernes de 10:00 a 14:00 horas y de 17:00 a 20:00  horas
Sábados de 10:00 a 14:00 horas 


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

Hadas y Duendes Sabios

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Com és fan els llapissos de colors??????