La scraproom ...... Keisha Taylor

Bueno, bueno, bueno....... quan veus aquestes Scraproom i mires la teva penses???? Amb això no és pot competir!!! Per molt que m'escapi a Ikea compri estanteries Lack, Expedit i caixes de totes mides i tamanys una Scraproom com aquesta no arribaré a tenir-la mai sino jugo a l'Euromillón i hem toca! 

Mireu si no l'habitació que va crear del no res la Sra. Keisha Taylor y que a la pàgina Com fer vaig fer la meva scraproom ens ensenya com va arribar aquí: 

Bueno, bueno, bueno....... cuando ves éstas Scraproom y miras las tuya piensas??? Con esto no sse puede competir !!! Por mucho que me escape a Ikea, compre estanterías Lack, Expedit y cajas de todas las medidas y colores una Scraproom como ésta no llegaré a tenerla nunca sino juego al Euromillón y me toca !!!!!

Mirar sino la habitación que creó de la nada la Sra. Keisha Taylor y que en la pàgina  Com fer vaig fer la meva scraproom nos enseña como llegó a esto: 


I ara a pels detallets: 
Y ahora los pequeños detalles 

Cada distress està amb el seu marker tinta pel segell
Cada distress está con su marker, tinta para el sello 


Espai per cartolina DIn A--4
Espacio para cartulina Din A-4


Espai per paper 30x30 cm
Espacio para el papel 30x30cm

Espai per les cintes
Espacio para las cintas I ara toca en troquels
Y ahora los troqueles


La zona de creació
La zona de creación
Amb les pintures
Con las pinturas


El que us deia, bonoloto, loteria de nadal o Euromillon..... perquè això més que una Scraproom sembla una botiga. Ara si teniu un moment passeu per la pàgina de preparació de l'habitació no té desperdici.
----
Lo que os decia, la bonoloto, loteria de navidad o el Euromillón....porque esto mas que una Scraproom parece una tienda. Ahora si teneis un ratito pasar por la página de preparación de la habitación no tiene desperdicio

Comentarios