Santoro's i les seves Willow

La casa Santoro ja ens tenen mal acostumats a treure col·leccions adorables..... i sino que m'heu de dir de la "febre" Gorjuss, o fa poquet de les Mirabelle.... però ara acaben de treure Willow. Jo les he descobert a la botiga Mi Tienda del Arte i acabo de rebre el paquet a casa i només faig que donar voltes les coses que puc arribar a fer amb elles !!!! 
Us penjo unes imatges: trobareu segells, papers de diferents tamanys (aneu amb compte perquè l'estampat és sempre el mateix encara que la tapa canviï), i plaques d'embossingLa casa Santoro ya nos tienen mal acostumbrados a sacar colecciones adorables ..... y sino que me tenéis que decir de la "fiebre" Gorjuss, o fa hace poquito las Mirabelle.... pero ahora acaban de sacar las Willow. Yo las he descubierto en la tienda Mi Tienda del Arte y acabo de recibir el paquete a casa y solo hago que dar vueltas de las cosas que puedo a llegar hacer con ellas !!!!
Os cuelgo unas imágenes: encontrareis sellos, papeles en diferentes tamaños ( ir con cuidado porque el estampado es siempre el mismo aunque la tapa cambie) y placas de embossing.


Comentarios

Els mes vistos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Maneres de posar ordre........ Scraproom mòbil

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal