Pintar no és cosa de nens

Desprès de la gran descoberta dels llibres de la Johanna Brasford ( El Jardín Secreto, El Bosque Encantando... i properament el seu Oceano Perdido!!!) ara estic una mica pintora !!!!! Això fa que comenci a descobrir tot un món de llibres molt més enllà dels anomenats "anti-estres per adults" ..... 

Si feu una ullada a les pàgines d'Amazon podreu veure llibre de tot tipus, dificultats i preus (i entrareu en una espiral que us enganxareu de tal manera que acabareu aquest estiu al costat de la piscina amb el vostre llibre per pintar i els colors. 

Uns exemples: de la mateixa editorial de la coneguda Brasford un llibre molt similar amb el que estic treballant ara i que fareu uns riures !!!
---
Después del gran descubrimiento de los libros de Johanna Brasford (El Jardín Secreto, El Bosque Encantado... y próximamente su Oceano Perdido!!!) ahora estoy un poco pintora !!!!!! Esto hace que empieze a descubrir todo un mundo de libros muchas más allá de los llamados "anti-estrés para adultos"

Si miráis en las páginas  de Amazon podreis ver libros de todo tipo, dificultad y precio ( y entrareis en una espiral que os va a enganchar de tal forma que acabareis éste verano a lado de la piscina con vuestro libro para pintar y los colores.

Uno de los ejemplos: de la misma editorial de la conocida Brasford un libro muy similar con el que estoy trabajando ahora y que os hará reír un montón!!!I si voleu jugar amb els retuladors de punta 0,3mm i 0,4mm els vostres llibres son els de Cahier de Coloriages. Els trobareu de diferents països. Jo per començar he agafat el de Paris. 
---
Y si queréis jugar con los rotuladores de punta 0,3mm y 0,4mm vuestros libros son los de Cahier de Coloriages. Los encontrareis de diferentes países. Yo para empezar he pillado el de Paris. 
Aquí teniu una mostra de dues pàgines fixeu-vos en la definició dels dibuixos, el que té de bo el llibre es que els fulls es poden treure perquè així els poguem pintar millor.
---
Aquí tenéis una muestra de dos páginas, fijaos en la definición de los dibujos, lo que tiene de bueno el libro es que las hojas se pueden sacar para poderse pintar mejor.
Si busqueu trobareu de Japó (high level), Barcelona o si us va més el rotllo de pintor recrear quadres de Velázquez, Monet, Van Gogh........ 

Ja us dic... mireu, perquè trobareu de tot, especials de Disney, fins i tot fiebre Frozen, zenefes......... i el millor un munt de material per poder experimentar!!!!! Retoladors, colors, aquareles, pastels secs, pastels humits, ceres............. ya ho veieu !!!! Un estiu molt distret i sense oblidar anar actualitzant el nostre Project Life i algun àlbum que tenim pendent!!!!!!!
-----

Si buscais encontrareis de Japón (high level), Barcelona o si us va mas el rollo de pintor y recrear sus cuadros de Velazquez, Monet, Van Gogh...... 

Ya os digo... mirar, porque encontrareis de todo, especiales de Disney, hasta fiebre Frozen, cenefas.... y lo mejor un montón de material para poder experimentar!!!! Rotuladores, colores, acuarelas, pasteles secos, pasteles húmedos, ceras......... ya lo veis !!!!! Un verano muy distraído y sin olvidar ir actualizando nuestro Project Life y algún álbum que tenemos pendiente !!!!!!

Comentarios