Maneres de posar ordre ........ Les Pintures Acríliques

Jo les faig servir per guardar les targetes del Project Life però l'idea que ha tingut l'Emma Godfrey també m'agrada per aquestes caixes baratetes d'Ikea que les trobareu de tots els colors. 
----
Yo las utilizo para guardar las tarjetas del Project Life pero la idea que ha tenido Emma Godfrey también me gusta para éstas cajas baratitas de Ikea que las encontrareis de todos los colores.


L'Emma les utilitza per guardar les pintures acrilílques perquè mica en mica les anem acumulant en una caixota i ja no sabem quines tenim.... I mireu el resultat: 
---
Emma las utiliza para guardar las pinturas acrílicas porque poco a poco las vamos acumulando en una caja y ya no sabemos cual tenemos..... Y  mirar el resultado: 
Si a més a més feu com ella i al tap del pot i afegiu un adhesiu amb el color i el nom de la pintura menys problema alhora de trobar el que busqueu més endavant 
--- 
Si mas a mas hacéis com ella y en el tapón añadís un adhesivo con el color y el nombre de la pintura menos problema cuando busquéis el color mas adelante Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar orde..... Les Cintes

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Mini 1978