Pintar seguint colors

Aquest estiu recordaré quan anava al parvulari i ens feien pintar seguint els colors. Us enrecordeu??? Teníem un full amb el dibuix ple de numerets i una plantilla on ens indicaben el número a que corresponia cada color. 
----
Éste verano voy a recordar cuando iba al parbulario y nos hacían pintar siguiendo los colores. Os acordáis ???? Teníamos una hoja con dibujo llena de números y una plantilla donde nos indicaba el número a que corresponde cada color. Gràcies a Amazon tinc a les meves mans el meu primer llibre de 50 Coloriages Mystères i fent una ullada.... a part de poder veure que disfrutaré amb els retuladors de 0,3 i 0,4mm també necessitaré una lupa perquè hi ha segons quins dibuixets que té conya !!!!! 
-----
Gracias a Amazon tengo en mis manos mi primer libro de 50 Coloriages Mystères y hechando una ojeada...... a parte de poder ver que voy a disfrutar con los rotuladores de 0,3 y 0,4 tambien necesitaré una lupa porque hay según que dibujito que tiene guasa !!!!!!! 
Vistes les 50 làmines treus una conclusió de tot plegat, això ésadictiu i mirant el que arriba haber la xarxa ... perquè no mirar una cosa més de conya ....
----
Vistas las 50 láminas también sacas una conclusión ésto es adictivo y mirando lo que llega haber por la red porque no mirarse una cosita mas de cachondeo ....Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La gran festa dels 80 anys !!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Adéu !!!!

La màquina .....

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer