La vuelta al cole ............. i dels món de les carbasses

Amb la tornada al cole dels nostres nens al món de Scrap també tornem a veure les col·leccions de Halloween. Encara que a casa nostra som més de Castanyada no sabem perquè  sempre acabem picant i fem alguna coseta relacionada amb el famòs truco o trato versió de casa, es clar!!!! 

Jo ja m'he avançat a tot i en ple mes de setembre vaig veure aquest kit de Carta Bella i el seu look vintage i no vaig poder resistir-me!
----
Con la llegada del cole de nuestros niños en el mundo de Scrap también llegan las colecciones de Halloween. Aunque en nuestra casa somos más de Castanyada no sabemos porqué pero siempre acabamos cayendo y hacemos alguna cosilla relacionada con el famoso truco o trato versión de casa, claro!!!!En el seu interior ja sabeu: fantasmes, rat-penats, bruixes, carbasses..... i alguna sorpresa... però tot molt vintage i diferent... tant diferent que no sé pas com m'ho faré per encarvir-ho en un mini.
---
En su interior ya sabéis: fantasmas, murciélagos, brujas, calabazas..... y algunas sorpresas.... pero todo muy vintage y diferente... tan diferente que no se como me lo voy hacer para meterlo en un mini.De regal una pàgina amb stickers de la col·lecció:
---
De regalo una página con stickers de la colección:
Bé, crec que amb l'ajuda dels papers 20x20 alguna coseta podré fer (ara falta trobar-los per alguna botiga de per aquí)
---
Bien, creo que con la ayuda de los papeles 20x20 alguna cosita podré hacer (ahora solo hace falta encontrarlos en alguna tienda de por aquí)I per acabar-ho de rematar per la Cameo podem aconseguir aquest troquels !
Y para acabarlo de rematarlo para Cameo podemos conseguir éstos troqueles! Comentarios