10. El Repte dels 21 dies .............. Les descripcions

Dia a dia anireu describint com s'acosten els dies forts de Nadal fins que hi arribeu com passen..... però com ho fareu??? Quin tipus de lletra fareu servir? Quin tipus de tinta? Totes aquestes preguntes us les podeu anar fent. Perquè aquest és una part fonamental del vostre Project de Nadal, bé de qualsevol tipus de project......

És per aquest motiu que després de ficar-me de ple amb el món dels Project (el de cada any, el del nostre casament.... el de Nadal) vaig pensar quina podria ser la solució davant aquest dubte. Recuperar la tipografia de les antigues maquines d'escriure.... però no les elèctriques,no! Sino aquelles que quan picàvem massa depressa s'apilàven totes les tecles i no escriviem res de res. Aquelles que donarien com a resultat una descripció al meu project un "look Vintage-retro" ideal perquè mai passarà de moda.

Ara tocava trobar una màquina d'escriure ...... perquè aquestes coses juràssiques s'han de saber buscar. Una cosa la tenia clara. La volia petitona (perquè m'ocupès el mínim espai possible, que fos portàtil i en el millor estat possible)

I us haig de dir que la vaig trobar !!!!!!!!!!!

El Teo explorant l'arribada de la nova adquissició
Teo explorando la llegada de la nueva adquisición


Día a día ireis describiendo como se acerca los días fuertes de Navidad hasta que lleguéis al gran Día ..... pero com lo vaís hacer??? Que tipo de letra utilizareis? Que tipo de tinta? Todas éstas preguntas os las podeis ir haciendo; porque esta es una parte fundamental de vuestro Project de Navidad, bien de cuelaquer tipo de project...... 

Es por éste motivo que después de meterme de lleno en el mundo de los Project (el de cada año, el del nuestra boda .... el de Navidad) pensé y encontré cual podría ser la solución delante ésta duda. Y fué recuperar la tipografía de les antiguas máquinas de escribir.... pero no las eléctricas,no! Sino aquellas que cuando picábamos demasiaso deprisa se apilavan todas las teclas y no se escrivia nada de nada. Aquellas que darían como a resultado una descripción a mi project un "look Vintage-retro" ideal porque nunca pasará de moda. 

Ahora tocaba encontrar una máquina de escribir.... porque éstas cosas jurássicas se tienen que saber buscar. Una cosa la tenia clara. La quería pequeñita (para que me ocupara mucho espacio, que fuera portátil i en el mejor estado posible)

Y os tengo que decir que le he encontrado !!!!!!!!!!!

Primer vaig mirar per les págines d'internet de segona mà i les consideraben peçes de coleccionistes (no us explico els preus com es disparaben) pero desprès hem anat cap als "Encants Vells" i aquí si que hem triunfat..... desprès d'un petit regateig aquesta petitona ha vingut cap a casa. Ara li toca fer-li una bona neteija i buscar-li un carret de tinta perquè el que té està una miqueta esgotat. I ja estarà llesta per començar actualitzar els meus projects !!!!!!



Primero miré en páginas de internet de segunda mano y las consideraban piezas de coleccionistas ( no os digo los precios a donde se disparaban) pero luego hemos ido a los "Encantes Viejos" ( es como una especie de rasto que hay en Barcelona) y aquí si que he triunfado .... después de un pequeño regateo ésta chuiqitina se ha venido para casa. Ahora toca pegarle una buena limpieza y buscar un carrete de tinta porque el que tiene esta un pelín agotado. Y estará lista para empezar actualizar mis projects !!!!!

Comentarios