15. El repte dels 21 dies ......... el meu sistema

Quin sistema serà el que faré servir aquest any? Doncs la veritat és que ja la vaig aplicar l'any passat i em va agradar força i aquest vull continuar aplicant-ho. Serà l'opció de project life per la gran flexibilitat i joc que dona les seves fundes plàstic. 
Jo el que faig com un Calendari d'Advent cada dia és una foto per dia i aquest any enlloc d'enrollant-me explicant el resum del dia vull concretar-ho en una simple frase o adjectiu (Ha veure si soc capaç) però que enlloc d'acabar-se el 25 de desembre aqueste segueix fins el dia 7 de generQué sistema será el que voy a utilizar éste año? Pues la verdad es que ya la utilicé el año pasado y me gustó mucho y éste quiero seguir aplicándolo. Será la opción del project life por su gran flexibilidad y el juego que nos da sus fundas de plástico. 
Yo lo que hago es como un Calendario de Adviento cada día es una foto y éste año en lugar de enrollarme explicando el resumen del día quiero concretarlo en una simple frase o adjetivo (Haver si soy capaz) pero que en lugar de terminarse en día 25 sigue hasta el día 7 de enero.

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal