16. El Repte dels 21 dies .................... començar a treballar en crear el nostre àlbum

Per on començar???? És dificil al principi. Ho tenim tot, paper, àlbum i la idea clara del que volem fer. Així que ara només falta començar anar colocant tot plegat a dins del nostre àlbum seguint un ordre cornològic i tenint en compte els dies senyalats, on segurament fareu més fotos o tindreu més coses a dir. Ja veureu com poc a poc el vostre Project va agafant forma.

Un consell: els primers dies de desembre solen ser sosos perquè fins que no coloquem l'arbre, fem el pessebre i decorem casa nostra amb motius de nadal no tenim chicha per anar explicant coses. Així que no deixeu molt d'espai. Ara a partir d'aquest moment ...... aneu allargant l'espai perquè la cosa s'animarà i ja veureu com s'omplirà i agafarà gruix


-----


Por donde empezar????? Es difícil al principio. Lo tenemos todo, el papel, el álbum y la idea de lo que queremos hacer. Así que ahora solo nos hace falta empezar ir colocando todo junto dentro de nuestro álbum siguiendo un orden cronológico y teniendo en cuenta los días marcados, donde seguramente haréis mas fotos o tendréis mas cosas que comentar. Ja veréis como poco a poco vuestro Project va tomando forma. Un consejo: los primeros días de diciembre suelen ser sosos porque hasta que no colocamos el árbol, hacemos el pesebre y decoramos nuestra casa con los motivos de navidad no tenemos chicha para ir contando en el álbum. Así que no dejéis mucho espacio. A partir de ese momento..... ir alargando el espacio porque a cosa se anima y ya veréis como se llena y cogerá grueso.

Comentarios