16. El Repte dels 21 dies .................... començar a treballar en crear el nostre àlbum

Per on començar???? És dificil al principi. Ho tenim tot, paper, àlbum i la idea clara del que volem fer. Així que ara només falta començar anar colocant tot plegat a dins del nostre àlbum seguint un ordre cornològic i tenint en compte els dies senyalats, on segurament fareu més fotos o tindreu més coses a dir. Ja veureu com poc a poc el vostre Project va agafant forma.

Un consell: els primers dies de desembre solen ser sosos perquè fins que no coloquem l'arbre, fem el pessebre i decorem casa nostra amb motius de nadal no tenim chicha per anar explicant coses. Així que no deixeu molt d'espai. Ara a partir d'aquest moment ...... aneu allargant l'espai perquè la cosa s'animarà i ja veureu com s'omplirà i agafarà gruix


-----


Por donde empezar????? Es difícil al principio. Lo tenemos todo, el papel, el álbum y la idea de lo que queremos hacer. Así que ahora solo nos hace falta empezar ir colocando todo junto dentro de nuestro álbum siguiendo un orden cronológico y teniendo en cuenta los días marcados, donde seguramente haréis mas fotos o tendréis mas cosas que comentar. Ja veréis como poco a poco vuestro Project va tomando forma. Un consejo: los primeros días de diciembre suelen ser sosos porque hasta que no colocamos el árbol, hacemos el pesebre y decoramos nuestra casa con los motivos de navidad no tenemos chicha para ir contando en el álbum. Así que no dejéis mucho espacio. A partir de ese momento..... ir alargando el espacio porque a cosa se anima y ya veréis como se llena y cogerá grueso.

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La gran festa dels 80 anys !!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Les nostres botigues avui: Paperguay

Best Blog........meeeeeeeeeerci

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer