21 Project de Nadal........... repetir-ho durant 21 dies

Diuen que si et repeteixes durant 21 dies una cosa que vols fer acabes aconseguint-ho...... això diuen!! ( deixar de fumar, anar al gimnàs.... jo ho farè però per acabar d'una punyetera vegada el Project de Nadal de cap a peus !!!!!) 

Cada any el començo i sempre és queda a mitjes... o li falta alguna foto .... o algun escrit...... son molts dies .... és fa pesat.... però aquest any no hi haurà escuses!!!!! Així que durant 21 dies començo a repetir-ho i de quina manera explicant com farè el meu Project 2015 - 16 !! Sí ja sé que és octubre i encara falta moooolt per Nadal i estem pensant més en Halloween que en Nadal però precisament és per això.... així quan arribi el dia 1 de Desembre l'àlbum ja éstarà llest i nomès faltarà omplir-l'ho!!!! 

------

Dicen que si repites durante 21 días una cosa que quieres hacer acabas consiguiéndolo ..... eso dicen!!!! ( dejar de fumar , ir al gimnasio...... yo lo haré pero para terminar de una puñetera vez con el Project de Navidad de inicio a fin!!!!)

Cada año empiezo y siempre se queda a medias.... o le falta alguna foto....o algún escrito... son muchos días..... y se hace pesado!!!! pero éste año no habrá escusas!!! Así que durante 21 días empiezo a repetirlo y de que manera? Explicando como voy hacer mi Proyect 2015-16!!! Si ya se que es octubre y que aun falta muuucho para navidad y estamos mas en Halloween que en Navidad pero precisamente es por eso.... así cuando llegue en día 1 de Diciembre el álbum ya estará hecho y solo faltará llenarlo!!!!!!


  

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar orde..... Les Cintes

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre