21 Project de Nadal........... repetir-ho durant 21 dies

Diuen que si et repeteixes durant 21 dies una cosa que vols fer acabes aconseguint-ho...... això diuen!! ( deixar de fumar, anar al gimnàs.... jo ho farè però per acabar d'una punyetera vegada el Project de Nadal de cap a peus !!!!!) 

Cada any el començo i sempre és queda a mitjes... o li falta alguna foto .... o algun escrit...... son molts dies .... és fa pesat.... però aquest any no hi haurà escuses!!!!! Així que durant 21 dies començo a repetir-ho i de quina manera explicant com farè el meu Project 2015 - 16 !! Sí ja sé que és octubre i encara falta moooolt per Nadal i estem pensant més en Halloween que en Nadal però precisament és per això.... així quan arribi el dia 1 de Desembre l'àlbum ja éstarà llest i nomès faltarà omplir-l'ho!!!! 

------

Dicen que si repites durante 21 días una cosa que quieres hacer acabas consiguiéndolo ..... eso dicen!!!! ( dejar de fumar , ir al gimnasio...... yo lo haré pero para terminar de una puñetera vez con el Project de Navidad de inicio a fin!!!!)

Cada año empiezo y siempre se queda a medias.... o le falta alguna foto....o algún escrito... son muchos días..... y se hace pesado!!!! pero éste año no habrá escusas!!! Así que durante 21 días empiezo a repetirlo y de que manera? Explicando como voy hacer mi Proyect 2015-16!!! Si ya se que es octubre y que aun falta muuucho para navidad y estamos mas en Halloween que en Navidad pero precisamente es por eso.... así cuando llegue en día 1 de Diciembre el álbum ya estará hecho y solo faltará llenarlo!!!!!!


  

Comentarios