Com és fan els llapissos de colors??????

Arrel de la meva ùltima afició....... els coloringbook o com els diuen "llibres anti-estres", l'altre dia quan vaig obrir la meva primera caixa de color.... vaig agafar un d'ells i me'l vaig quedar mirant..... el Manel hem va dir que et passa???? I llavors li vaig contestar t'has planteijat  mai com es fan els llapisos de colors ??? Els que fem servir per donar llum als nostres llibres??? La seva resposta va ser, ai noia, penses massa......... 

Potser si que penso massa però avui en dia tot és pot trobar per internet i sino aquí teniu el procès de com és fan: A raíz de mi última afición ..... los coloringbook o como los llaman " libros anti-estress", el otro día cuando abrí mi primera caja de colores..... cogí uno de ellos y me lo quedé mirando... Entonces Manel me dijo que te pasa?????? Y le contesté te has planteado alguna vez como se hacen los lápices de colores????? Los que utilizamos para dar color a nuestros libros ???? Su respuesta fue: chica, piensas demasiado...... 

Quizá sí que pienso demasiado pero hoy en día todo es posible encontrar por internet y sino aquí teneis el proceso de como se hacen.

Comentarios