La nostra botiga d'avui .............. Papers de Sucre

Barcelona, Carrer Indústria 159 . Trobareu Papers de Sucre. Però com neix aquest projecte.... així ens ho descriuen en la seva pàgina web Papers de Sucre les seves propietàries l'Anna i l'Eva (germanes) que un dia es van preguntar:

" perquè no muntem una botiga on poguéssim trobar tot allò que busquem quan volem fer el que ens agrada? I així va néixer Papers de Sucre, el 7 de juliol del 2013. 

Papers, per què hi trobaràs tot allò que et cal per fer els teus projectes d'scrap: papers llisos, estampats, tintes, adhesius, brads, eyelets, cintes, adhesius... i totes les eines que et calen per dur-los a terme.
Sucreper què tenim els colorants, els sabors, els motlles, els fondants, els talladors i tot el que et cal per fer realitat tot el que imagines en pastisseria creativa.

A més, també impartim tallers tant d'scrap com de pastisseria creativa, per a que aprenguis les tècniques i per donar-te idees per a la teva creativitat."

----Barcelona, Calle Indústria 159 . Encontrareis Papers de Sucre. Pero como nace éste proyecto?.... así nos lo describen en su página web  Papers de Sucre Y sus propietarias Anna i Eva (hermanas) que un día se preguntaron: 

"porque no montamos una tienda donde pudiéramos encontrar todo lo que buscamos cuando queremos hacer lo que nos gusta? Y así nació Papeles de Azúcar, el 7 de julio del 2013.

Papers (papeles) , porque encontraremos todo lo que necesitaremos para nuestros proyectos, todo lo relacionado con el scrap: papeles lisos, estampados, tintas, adhesivos brads, eyelets, cintas..... y todas herramientas que necesitamos para llevarlo a lugar.  

Sucre (azúcar), porque tenemos colorantes, los moldes, los fondants, los cortadores y todo lo que necesitas para hacer realidad todo lo que imaginas en pastelería creativa.
Encima, también impartimos talleres  de scrap como de pastelería creativa, para que aprendas las técnicas y para darles ideas nuevas a tu creatividad"Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Les nostres millors fotos de Vacances

Un armari aprofitat al màxim !!!!!!!!!!!!!!!!