Maneres de posar ordre...... els segells quan ja els tenim pintats i preparats

A vegades les coses més sencilles son les més pràctiques.... i aquesta és la que per a mi ha sigut la més fàcil i pràctica. 

Feia dies que estampava segells que tenia de Stamping Bella, de Stampedous Mouse, les Magnolies i altres i les tenia llestes per pintar. Un cop les pintava les guardaba en una carpeta ... però no era pràctic quan havia de buscar el que necessitava i era un cacahuet!!!!!!!!

Bé, doncs avui.... fent una passeijada en una "chino" (porque en una chino hay de tó) he trobat una solució tonta però pràctica...... posar les tarjetes com si fossin unes fotos!!!! Així que he comprat el àlbums de tota la vida (aquells de sobre) i he anat col·locant cada sobre una estampació . De moment la cosa hem funciona perfecte!!!!!!!!! 
A veces las cosas mas sencillas son las mas prácticas.... y ésta es la que para mí ha sido la mas fácil y práctica. 

Hacia días que estampaba sellos que tenía de Stamping Bella, de Stampedous Mouse, de Magnolias, y otras..... y las tenia listas para pintar. Una vez las pintaba las guardaba en una carpeta... pero no era práctico cuando tenía que buscar lo que necesitaba en concreto era un caos!!!!!

Bien, pues hoy.... haciendo un paseo en un "chino"(porque en una chino hay de tó) he encontrado una solución tonta pero práctica...... poner las tarjetas como si fueran fotos!!!!! Así que he comprado un álbum de toda la vida (esos de sobre) y he ido colocando en cada sobre una tarjeta estampada. De momento la cosa me funciona perfecto!!!!!!!!


Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

" LA FLECA"

La nostra botiga d'avui .......... Alfor

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Primer Premi Dardos

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre

Maneres de posar orde..... Les Cintes

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal