Chameleon 22 en 1

Tot s'acaba...... i les vacances també !!! Així que tornem a la càrrega amb uns retoladors que haureu escoltat ùltimament i que, com a mi, us haureu pensat quines son les seves ventatges davant els ja conegudíssims Copics, Shapies o Spectroir. Son els Chameleon. 

Aquest nou invent permet que "només" amb 22 retoludadors recargables aconseguim una paleta de pantone genial per emportar de vacances i anar fent mentre prenem una aperitiu en una terraseta....

Todo termina..... y las vacaciones también!!!!! Así que volvemos a la carga con unos rotuladores que habréis oído últimamente y que, como a mí, os habréis pensado que ventajas tienen delante de los conocidos Copics, Shapies o Spectroir. Son los Chameleon. 

Éste nuevo invento permite que "solo" 22 rotuladores recargables consigamos una paleta de pantone genial para llevar de vacaciones e ir haciendo mientras tomamos un pequeños aperitivo en una terrazita......


Ara és com tot, agafar el puntillo al tema i saber fins quan has d'esperar per trobar la tonalitat que vols....... i sino mireu la varietat que tenen de colorimetria cada un d'ells. Bé ja veurem quantes "cagadetes faig" 
---

Ahora es como todo, cogerle el puntillo al tema y saber hasta cuando tengo que esperar para encontrar la tonalidad que quiero.... y sino mirar la variedad que tienen de colorimetría cada uno de ellos. Bien ya veremos cuantas "cagaditas haga" 


Comentarios