Chameleon 22 en 1

Tot s'acaba...... i les vacances també !!! Així que tornem a la càrrega amb uns retoladors que haureu escoltat ùltimament i que, com a mi, us haureu pensat quines son les seves ventatges davant els ja conegudíssims Copics, Shapies o Spectroir. Son els Chameleon. 

Aquest nou invent permet que "només" amb 22 retoludadors recargables aconseguim una paleta de pantone genial per emportar de vacances i anar fent mentre prenem una aperitiu en una terraseta....

Todo termina..... y las vacaciones también!!!!! Así que volvemos a la carga con unos rotuladores que habréis oído últimamente y que, como a mí, os habréis pensado que ventajas tienen delante de los conocidos Copics, Shapies o Spectroir. Son los Chameleon. 

Éste nuevo invento permite que "solo" 22 rotuladores recargables consigamos una paleta de pantone genial para llevar de vacaciones e ir haciendo mientras tomamos un pequeños aperitivo en una terrazita......


Ara és com tot, agafar el puntillo al tema i saber fins quan has d'esperar per trobar la tonalitat que vols....... i sino mireu la varietat que tenen de colorimetria cada un d'ells. Bé ja veurem quantes "cagadetes faig" 
---

Ahora es como todo, cogerle el puntillo al tema y saber hasta cuando tengo que esperar para encontrar la tonalidad que quiero.... y sino mirar la variedad que tienen de colorimetría cada uno de ellos. Bien ya veremos cuantas "cagaditas haga" 


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La gran festa dels 80 anys !!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Adéu !!!!

La màquina .....

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer