Chameleon 22 en 1

Tot s'acaba...... i les vacances també !!! Així que tornem a la càrrega amb uns retoladors que haureu escoltat ùltimament i que, com a mi, us haureu pensat quines son les seves ventatges davant els ja conegudíssims Copics, Shapies o Spectroir. Son els Chameleon. 

Aquest nou invent permet que "només" amb 22 retoludadors recargables aconseguim una paleta de pantone genial per emportar de vacances i anar fent mentre prenem una aperitiu en una terraseta....

Todo termina..... y las vacaciones también!!!!! Así que volvemos a la carga con unos rotuladores que habréis oído últimamente y que, como a mí, os habréis pensado que ventajas tienen delante de los conocidos Copics, Shapies o Spectroir. Son los Chameleon. 

Éste nuevo invento permite que "solo" 22 rotuladores recargables consigamos una paleta de pantone genial para llevar de vacaciones e ir haciendo mientras tomamos un pequeños aperitivo en una terrazita......


Ara és com tot, agafar el puntillo al tema i saber fins quan has d'esperar per trobar la tonalitat que vols....... i sino mireu la varietat que tenen de colorimetria cada un d'ells. Bé ja veurem quantes "cagadetes faig" 
---

Ahora es como todo, cogerle el puntillo al tema y saber hasta cuando tengo que esperar para encontrar la tonalidad que quiero.... y sino mirar la variedad que tienen de colorimetría cada uno de ellos. Bien ya veremos cuantas "cagaditas haga" 


Comentarios

Els mes vistos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Maneres de posar ordre........ Scraproom mòbil

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal