Molt de Patchwork i poc Scrap

Acabo d'arribar de Creativa....... i el meu marit m'ha dit: tant haviat arribes????? La veritat és que, pels Scrapbookers Creativa ja no és el que era...... on estan aquelles bogeries de stands i més stands de scrap (que no sabies on anar) ja fossin de casa o de fóra???? 

Sí, botigues de Scrap si que hi han, però cada cop les botigues de Patchwork van guanyant terreny i les de scrap van cedint...... ja sigui pel cost de muntar un stand a creativa o bé perquè cada cop hi ha més fires només de Scrapbooking i Creativa no interessa. 

Tampoc he vist res de FIMO ni res de decoració de cuina.... ja us dic molt de Patchwork alguna coseta de bisuteria...... però això no ha fet que vinguès amb la bossa de Creativa plena i alguna més que m'han donat. ...... (s'havia d'aprofitar, no?)

-----

Acabo de llegar de Creativa ..... y mi marido ha dicho: si que llegas temprano? La verdad es que, para los Scrapbookers Creativa ya no es lo que era....... donde están esas locuras de stands y mas stands de scrap (que no sabias donde ir) ya fueran de casa o de fuera????? 

Si, tiendas de Scrap sí que hay, pero cada vez las tiendas de Patchwork van ganando terreno y las van cediendo las de scrap...... ya sea por el coste de montar un stand en Creativa o bien porque cada vez mas hay mas ferias solo de Scrapbooking y Creativa no interesa. 

Tampoco he visto nada de FIMO ni nada de decoración de cocina...... ya os digo el Patchwork, alguna cosilla de bisuteria...... pero eso no ha hecho que llegara con la bolsa de Creativa llena y alguna mas que me han dado...... (hay que aprovechar, no?)

Comentarios

  1. Jo he vingut amb la mateixa sensació i també he acabat molt abans del que em pensava. He trobat a faltar les botigues de fora perque a les d'aquí puc anar cada dia. Però, com tu, també han caigut cosetes a la bossa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cinc anys desprès Acabo de veure la teva resposta🤭🤭! Tens raó abans venien botigues de França, però pel que m'han explicat ùltimament el cost que demanen per l'stand és moolt bèstia i o els surt acompte.
      Prefereixen anar a Scrap+ de Sitges, mes barato entrada lliure pel públic cosa que fa que gastem més ja que a vegades passem un parell de dies amb calma mirant

      Eliminar

Publicar un comentario