La Mint per aquest Nadal????

S'acosta l'arribada dels Reis, el Pare Noel i farem cagar el Caga Tió!!!! I nosaltres aprofitarem per fer la nostra llista amb coses de Scrap!!! Entre elles estareu donant voltes a que nassos fa la nova màquina que acaba de treure Shiloutte, si ja té la Cameo i la Portait, ara va i treu una cosa petitona anomenada MINT
----
Se acerca la llegada de los Reyes Magos, Papa Noel!!!! Y nosotros aprovecharemos para hacer llegar nuestra lista con cositas de scrap!!!!! Entre ellas estaréis dando vueltas que narices hace la nueva máquina que acaba de sacar Shiloutte, si ya tiene la Cameo y la Portait, ahora va y saca una cosa pequeñita llamanda MINT


Però perquè serveix la Mint????? La petita de les Shiloutte serveix exclusivament perquè creem els nostres segells amb base de fusta. Si amb la Cameo podia fer segells de silicona amb la Mint podem arribar a crear els nostres propis segells o bé baixar-nos els models que té dissenyats la casa Shiloutte i dir-li que treballi.
--
Pero para que sirve la Mint???? La pequeñita de las Shiloutte sirve exclusivamente para que hagamos nuestros propios sellos con base de madera. Si con la Cameo podíamos hacer sellos de silicona con la Mint podemos crear nuestros propios selos o bien bajarnos los modelos que tiene diseñados la casa Shiloutte y decirle que trabaje.






Ara passa com sempre amb aquestes màquines estem val el que costa o costa el que val???? El kit inicial sobre uns 150.-€.
----
Ahora pasa como siempre con éstas máquinas, estamos con su precio, vale lo que cuesta o cuesta lo que vale????? El kit inicial es sobre unos 150.-€



Un problema que li veig de moment pel preu que té......... només es poden fer servir les tintes del Sr. Shiloutte cosa que ens limita moooolt quan anem a treballar.
----
Un problema que le veo de momento por su precio.... solo podemos utilizar las tintas del Sr. Shiloutte, cosa que nos limita muuuucho cuando vamos a trabajar. 

Comentarios