Nou format d'Scrap per aquest Nou Any

Si una cosa té l'scrap és que mai deixa de sorprendre'm. Al llarg d'aquest 5 anys que porto practicant-lo he anat aprenent tècniques i diferents maneres de posar-lo en pràctica.

I ahir mirant el blog de l'antiga propietària de Cromatismes, Aurea Estellé, que ha decidit fer un gir 360º a la seva vida (cosa que crec que cal ser mooolt valent) però sense deixar l'scrap, vaig veure una nova manera de jugar amb diferents tècniques en un format nou i amb un resultat per mi genial!!!!!! 
----
Si una cosa tiene el scrap es que nunca me deja de sorprender. A lo largo de éstos 5 años que llevo practicándolo, he ido aprendiendo técnicas y diferentes maneras de ponerlo en práctica. 

Y ayer mirando el blog de la antigua propietaria de Cromatismes, Aurea Estellé, que ha decidido hacer un giro de 360º en su vida (lo qual creo que hay que ser muuuuuy valiente) pero sin dejar el scrap, pude ver una nueva manera de jugar con diferentes técnicas en un formato nuevo y con un resultado para mi genial !!!!!! Bé, i quin és el nou format????? 
Bien, y cual es el nuevo formato????

- Com a base un llibre (pot ser perfectament un llibre vell d'aquells que trobem en un "mercadillu" per un 1€) 
- Como base un libro (puede ser perfectamente un libro viejo de los que encontramos en un mercadillo por un 1€)

- Material Mix Media 
- Material Mix Media 

- Imaginació al poder !!!!  
- Imagianción al poder !!!!

I com a resultat:  
Y como resultado:* Imágenes sacadas del blog de Aurea Estellé


Comentarios