Maneres de posar ordre.......... els colors, retuladors i pintures varies

Aquesta idea NO és meva m'he la va passar una companya americana que, com molts de nosaltres, ha anat recopilant copics, distress markers, colors aquareables, bolis de gel, pintures .... etc,etc. Per donar llum i vida als seus segells i libres coloreables!!! 

Suposo que us haurà passat que a vegades voleu passar l'estona al costat dels vostres i no estar tancats al vostre "temple" de scrap. D'aquí ve la solució que hem va donar per tenir-ho tot junt i d'una manera practica i senzilla. 

Us enrecordeu del famós carret d'Ikea que a la llarga estarà en tota scraproom? Doncs per això també el farem servir !!!! 
--
Ésta idea NO es mía, me la pasó una compañera americana que, como muchos de nosotros, ha ido recopilando copics, distress markers, colores aquareables, bolis de gel, pinturas.... etc,etc. Para dar luz y vida a nuestros sellos y libros coloreables!!!!!

Supongo que os habrá pasado que a veces queréis pasar el rato al lado de los vuestros y no estar encerrados en vuestro "temple" de scrap. Aquí la solución que me dio para tenerlo todo junto y de una manera practica i sencilla. 

Os acordáis del famoso carrito de Ikea que a la larga estará en toda scraproom? Pues para esto también lo utilizaremos!!!!

Ara toca la part practica: 

- A la primera safata colocarem tots els copics que tinguem per colors en diferents pots, los sharppies

- A la segona safata colocarem llapissos de colors, bolis de gel, bolis de 0,4, etc,etc

- A la tercera safata agafarem dues caixes (tb d'ikea cuines) per posar els distress market, los chamaleon i els retuladors que haguin d'anar estirats i entremig les aquareles, els pastels, gelatos, les ceres..... 
--
Ahora toca la parte práctica: 

- En la primer bandeja colocaremos todos lo ciopics que tengamos por colores en diferentes potes, los sharppies.....

- En la segunda bandeja colocaremos lápices de colores, bolis de gel, bloris de 0,4, etc,etc

- En la tercera bandeja cogeremos dos cajas (tb de Ikea cocina) para colocar los distress market, los chamaleon y los retuladores que tengan que estar estirados y entremedio pondremos las acuarelas, los pasteles, gelatos, las ceras......

El resultat un carret portable per on vulgueu de casa i amb tot el necessari: 
-----
El resultado, un carrito para llevar por donde queramos de nuestra casa y con todo lo necesario


Comentarios