Encara queden bones notícies en el món

Després del mal temps que portem arrosegant quan et diuen una bona notícia penses que en aquesta vida que ens ha tocat viure, sempre hi ha una mica d'esperança!!!!! 

Fa uns dies que tot dinant ens van dir que anem de casament!!!!!! I és que la meva petitona, la meva germana petita és casa!!!!! Així que ja podeu imaginar  com unes scrapbookeres com som les dues estan pensant mil i una idees per fer en el dia més màgic com és quan dius: sí vull!

Ara per ara, ja tinc feina encarregada ..... no us vull dir que és però si que us ho ensenyaré: tot, tot i tot conforme es vagui acostant la data per si algú els va servint d'idea pel seu pròxim casament!!!!!! 

-----

Después de la época que llevamos arrastrando cuando te dicen una buena noticia piensas que en ésta vida que nos ha tocado vivir, siempre hay una poquito de esperanza!!!!!

Hace unos días que estábamos  comiendo y nos dijeron que íbamos de boda!!!!!! Y es que mi pequeñita, mi hermana pequeña se casa !!!!!! Así que ya podéis imaginar como dos scrapbokeras están pensando mil y una ideas para hacer en el día mas mágico como es cuando dices: sí quiero!!!!!

Ahora ya tengo un trabajo encargado..... no os quiero decir que es pero sí que os lo enseñaré: todo, todo y todo conforme se vaya acercando la fecha para que si alguien las quiere utilizar para su próxima boda!!!!!Comentarios