Val més tard que mai!!!!!!!!!


Després de una temporada mooooolt desconectada del món del scrap .... retorno amb força l'alegria del que suposa per una scraper veterana crear i descobrir noves técniques han apregut durant aquest temps hinvernació scrapera!!!!! 

Miro la pàgina i hem fa molta pena lo abandonadeta que ha estat, però com dic en el títol val més tard que mai!!!! Així qie moments de paper torna a la xarxa descobrint i ensenyant-vos tot el que està relacionat en aquest mundillo que creix ha marxes forçades!!!! Quan penso el que ens contava trobar el paper que buscàvem i ara mires per la xarxa i en un no res ja trobes el que busques !!!!!!!

Bé perquè veieu que vinc a forçes acabo de triar dos col.leccions pel meu nou mini son completament diferents i això és el que em fa dubtar!!!!!

-----

Despues de una temporada muuuuuy desconectada en el mundo del Scrao..... vuelvo con fuerza y alegria de lo que supone para una scraper veterana crear y descubrir nuevas técnicas que han ido apareciendo durante éste tiempo de invernación scrapera!!!!!!!

Miro la página y me hace mucha pena lo abandonadita que está, pero como digo en el título vale mas tarde que nunca!!!! Asi que Moments de paper vuelve a la red descobriendo y enseñado todo lo que está relacionado en éste mundillo que crece a marchas forzadas!!!!! Cuando pieso lo que nos costaba encontrar el papel que buscavamos y ahora miras por la red y en un momento encunetras lo que buscas.....!!!!

Bien para que podáis ver que vengo con fuerza acabo de escoger las dos colecciones para mi nuevo mini, son completamente diferentes y eso es lo que me hace dudar!!!!!


Primer de tot, la clàssica la col.lecció Deluxe Grapic45 Once Upon a Springtime
Primero de todo, la clásica la colección Deluxe de Graphic45 Once Upon a Springtime


Segona proposta més radical col.lecció de Recollections Heroes de Acción
 Segunda propuesta mas radial colección de Recollections Heroes de Acción


Com podeu veure una no té res a veure amb l'altre........ ja us ensenyaré el resultat!!!!!!
Como  podéis ver una no tiene nada que ver con la otra..... ya os enseñaré el resultado!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar orde..... Les Cintes

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Mini 1978