La nostra botiga d'avui: TEDI: Una solución quiero!!! I segur que la trobes!!!

Encara que aquesta botiga no és una auténtica botiga especialitzada en el món del Scrap... aquesta botiga pot amb mi!!!! Sé que si entro dins surto amb unes compres de 10€ mínimo..... agafes la cistella començes a mirar cap aquí cap allá i abans d'arribar a la zona que busques (en aquest las Scrap) ja tens la cistella per la meitat!!!! 

Avui entrava a buscar dues coses.... alfabets, i detalls pel project però he vist uns jocs de paper i  s'ha encès la bombeta scrapbookera!!!! Amb ells podré fer diferents treus de tarjeta originals i diferents al que arriba a casa en cada kit. 


Aunque esta tienda no es una auténtica tienda especializada en el mundo del Scrap.... ésta tienda puede conmigo!!!! Sé que si entro salgo con una compra mínima de 10€..... coges la cesta y empiezas a mirar a un lado a otro lado y antes que llegue a la zona que busco ( la de Scrap) ya tengo la cesta por la mitad!!!!


Hoy entraba a buscar dos cosas..... alfabetos y detallistas para el project pero he visto un juego de papeles y se ha encendido mi bombilla sacrapbookera!!! Con ellos podré hacer diferentes tipos de tarjetas originales y diferentes a las que llegan en casa en cada kit 

Comentarios